۱۲۱۵۳۹۸
۳۵۷
۳۵۷
پ

داغ آبادان در مستطیلِ سبز رفسنجان زنده شد

دو بازیکن خوزستانی مس رفسنجان و استقلال به مردم شهر آبادان تسلیت گفتند.

ورزش سه: حادثه تلخ فرو ریختن ساختمان متروپل در شهر آبادان که روز گذشته اتفاق افتاد و موجب جان باختن تعدادی از هموطنان در این شهر و مصدومیت تعداد زیاد دیگری از آنها شد، ناراحتی مردم ایران را طی ۲۴ ساعت اخیر به همراه داشته است.

در کنار پیام‌های تسلیت پرشمار اهالی ورزش و فوتبال به مردم آبادان، امروز هم در بازی هفته بیست و نهم لیگ برتر بین تیم‌های مس رفسنجان و استقلال، یاد و خاطره مردم این شهر گرامی داشته شد.

جعفر سلمانی، بازیکن استقلال و عقیل کعبی، مدافع مس رفسنجان که هر دو نفر اصالت خوزستانی دارند، قبل از شروع دیدار امروز این دو تیم، در ا قدامی جالب توجه و به‌صورت مشترک، روی یک پیراهن، پیام تسلیت خود را به مردم آبادان عنوان کردند.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج