۱۵۵۷۲۱۱
۳۴۱
۳۴۱
پ

سرمربی داماشیان به سرنوشت میرزا کوچک‌خان دچار شد

سرمربی تیم فوتبال داماشیان گیلان گفت: همان کاری که با میزرا کوچک خان کردید با من هم انجام دادید و سر او را بریدید و بهش خیانت کردید.

خبرگزاری فارس: علی نظرمحمدی بعد از شکست سنگین ۵ بر یک مقابل نساجی مازندران در نشست خبری اظهار داشت: به روح پدر و مادرم دیگر به فوتبال رشت برنمی‌گردم. من با افتخار رشتی‌ام ولی به طور کامل از دنیای مربیگری خداحافظی می‌کنم. به من و ناموس من اهانت کردید.

bfd45d04cff944f5a21b03b153f2e979

وی که خیلی از رفتار تماشاگران در جریان بازی با نساجی عصبانی بود، گفت: همان کاری را که با میرزا کوچک‌خان کردید، با من هم انجام دادید. به او خیانت کردید و سرش را بریدید و با هم همین رفتار شد.

 در جریان مسابقه داماشیان گیلان و نساجی بعد از اینکه داماش ۴ گل خورد برخی از تماشاگران به نشانه اعتراض به زمین مسابقه هجوم بردند و به سرمربی و بازیکنان تیم هم بی‌احترامی کردند.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج