چمن یادگار امام و آبروریزی آسیایی برای فوتبال ایران
خبرنگاران در ورود به استادیوم یادگار امام از دیدن چمن استادیوم شوکه شدند.
ورزش سه: در فاصله ۲۴ ساعت تا دیدار تیمهای تراکتور و الشرطه، آخرین جلسه تمرینی دو تیم در حالی برگزار شد که خبرنگاران اجازه مشاهده این تمرین را داشتند و توانستند سرانجام از سد ورزشگاه یادگار عبور کنند و چمن این استادیوم را از نزدیک ببینند.

نگرانی خبرنگاران و هواداران هفته گذشته در این خصوص بالا گرفت. در شرایطی که رییس اداره کل ورزش آذربایجان شرقی اعلام کرده بود که دیدار تیمهای پرسپولیس و تراکتور در این استادیوم برگزار خواهد شد تا همه کیفیت چمن را مشاهده کنند اما برخلاف این ادعا، با بازبینی اسکوچیچ و دستیارانش از چمن، آنها اعلام کردند در ورزشگاه بنیان دیزل از پرسپولیس میزبانی خواهند کرد.

در این یک هفته خبرنگاران تلاش زیادی کردند تا وارد استادیوم شوند و از چمن بازدید کنند اما این اجازه به آنها داده نشد. بنابراین آنها منتظر امروز ماندند تا باتوجه به قوانین ای اف سی، راهی یادگار شوند.

بازدید آنها از این استادیوم تصاویر شوکهکننده را به همراه داشت. چمن هیبریدی و وارداتی که قرار بود یادگار را از چمن بی نیاز کند، حالا پیش از ان که حالت ایده ال برسد، کیفیت خود را از دست داده است.
این در حالی است که رشد چمن در بسیاری از نقاط به حالت مطلوب نرسیده و در بعضی قسمتها رنگ زرد و قسمت حاجی دیده میشود که متفاوت با ادعاها در این مورد است.

البته در کیفیت بذر چمن تردیدی وجود ندارد اما به هر حال استفاده زودهنگام باعث شده تا کیفیت آن کاملا تحت تاثیر قرار بگیرد و حتی بازیکنان تراکتور هم از آن تعجب کنند.
ارسال نظر