۱۵۷۲۴۹۷
۳ نظر
۴۰۲
۳ نظر
۴۰۲
پ

پاسخ کوبنده سازمان لیگ به تهدید زنوزی: فوتبال ملک شخصی نیست

در پی تهدید مالک باشگاه تراکتور مبنی بر خروج تیم از لیگ برتر در صورت عدم استعفای مهدی تاج، سازمان لیگ فوتبال با صدور بیانیه‌ای تند، موضع‌گیری زنوزی را به دلیل «ناتوانی در پذیرش نبردن» و تلاش برای «قرار دادن مردم آذری‌زبان در مقابل فوتبال» محکوم کرد.

خبرورزشی: ساعاتی پس از اظهارات جنجالی محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور، مبنی بر تهدید به خروج تیم از لیگ برتر، سازمان لیگ فوتبال با صدور بیانیه‌ای رسمی تحت عنوان «جناب زنوزی؛ در فوتبال باید تحمل و ظرفیت نبردن را داشته باشید»، به طور مستقیم به او واکنش نشان داد.

در بیانیه سازمان لیگ علیه زنوزی آمده است: «مالک باشگاه تراکتور ظاهرا تصور می کند وقتی تیمش به نتیجه دلخواه نمی رسد باید زمین و زمان را تهدید کند و به صورت غیرمنطقی و با ترفندهای غیر ورزشی مردم غیور آذری زبان را مقابل فوتبال قرار بدهد.»

سازمان لیگ فوتبال در ادامه آورده است: «جناب آقای زنوزی مالک باشگاه تراکتور قطعا می داند که در فوتبال هیچ تیمی در جهان قادر نیست تمام مسابقات را با برد پشت سر بگذارد و مساوی و باخت هم جزئی از فوتبال است. آقای زنوزی با انتشار بیانیه‌ای کاملا خلاف واقع بعد از سومین مساوی تیمش در لیگ برتر همه چیز را باهم پیوند زده! زمین و زمان را مقصر کرده مدعی  شده داوری‌های علیه تراکتور تبریز است و با بیان جملاتی بی‌ربط‌تر از همیشه تلاش کرده مردم غیور آذری زبان را مقابل فوتبال و هوادارانش قرار بدهد.»

0

در ادامه این متن نوشته شده: «مالک تراکتور فقط برد می‌خواهد شاید چون تصور می‌کند پول برای فوتبال خرج می‌کند فقط تیم او باید برنده شود و همه چیز به کامش باشد.»

آقای زنوزی در همین بازی هفته پانزدهم لیگ برترمربی تیم تراکتور بعد از  مسابقه اعلام کرد: «نمی‌گویم داور یا اتلاف وقت مقصر بودند؛ مقصر خودمان بودیم، چون به دلیل خستگی آن سطح از انرژی را نداشتیم تا از فرصت‌ها استفاده کنیم. برای قهرمانی به برد نیاز داریم که امروز محقق نشد.» کاش مالک تراکتور تبریز قبل از انتشار بیانیه حداقل نظر کادرفنی تیم خود را جویا می شد و بعد همه چیز و همه کس را مقصر نبردن تیمش قلمداد می کرد.»

زنوزی در ادامه آورده است: «همین دو هفته پیش وقتی تراکتور در جام حذفی مقایل پرسپولیس برنده شد و مالک باشگاه روی ابرها قدم می زد همه چیز گل و بلبل بود اما امروز با یک تساوی فوتبال ناعادلانه شد؟!آقای زنوزی وقتی فصل پیش قهرمان لیگ برتر شدید و فدراسیون فوتبال از سوی هواداران سایر تیم ها تحت فشار بود فوتبال عدالت محور بود و شما به جام قهرمانی افتخار می کردید هیچ اتفاق زشتی رخ نداده بود ‌و فوتبال بر محور عدالت اداره می شد اما حالا با یک مساوی برآشفته می شوید؟!»

در بخش بعدی این بیانیه خطاب به مالک تراکتور نوشته شده است: «جناب زنوزی فوتبال برد و باخت دارد و باید تحمل و ظرفیت باخت هم داشت. شعارهای قومیتی همواره در فوتبال ایران و جهان محکوم است و به همین دلیل فصل گذشته تماشاگران دو تیم تراکتور و پرسپولیس از حضور در ورزشگاه ها در بازی این دو تیم محروم شدند. جناب زنوزی کلاه خود را قاضی کنید. سازمان لیگ فوتبال ایران مسابقات لیگ برتر را جانبدارانه برگزار نمی کند و همواره تعامل مثبت و سازنده ای با همه باشگاه‌ها داشته و خواهد داشت. بهتر است کارشناسان و هواداران واقعی فوتبال در مورد ییانیه عجیب شما قضاوت کنند.»

در پایان این بیانیه نوشته شده است: «در پایان باید یاداور شد پیوند زدن ناکامی‌های فنی و مدیریتی به مسائل احساسی و اجتماعی، اقدامی خطرناک و غیرمسئولانه است. این مسیر نه تنها کمکی به فوتبال نمی‌کند، بلکه آگاهانه فضای ورزش را ملتهب و تفرقه در جامعه ایجاد می کند. فوتبال ایران ملک شخصی هیچ فرد یا باشگاهی نیست و با تهدید، جنجال یا گروکشی رسانه‌ای اداره نخواهد شد. هیچ باشگاهی حق ندارد مشروعیت لیگ را مشروط به رضایت خود کند. فوتبال حرفه‌ای یعنی پذیرش برد و باخت؛ نه اینکه فقط در زمان پیروزی، ساختار قابل قبول باشد.»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    تیم تراکتور و استقلال همیشه با هوچیگری فوتبال میبرن تو حاشیه وقتی برنده میشن خودشون کاربزرگی کردن وقتی باخت میارن زمین و زمان مقصر میدونن

  • ناشناس

    آفساید پولیس اینقدر در مورد سرورت
    حرف نزن💙💙💙💙👑

  • ناشناس

    این صحبت‌ها نتیجه لطف فدراسیون به این آقا شد وقتی بازی بدون تماشاگر را با تماشاگر برگزار کردند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج