۱۵۷۶۴۵۱
۱۹۱۷
۱۹۱۷
پ

ستاره محبوب، مقصر باخت پرسپولیس شد

در بازی پرسپولیس و فجرسپاسی، اورنوف در دقیقه ۸ مسابقه با یک ضربه عجیب زمینه‌ساز گل اول فجر شد.

فارس: اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی پرسپولیس را باید ناکام هفته نامید او اولین شکست خود را با پرسپولیس تجربه کرد. پرسپولیس اگر در شیراز برنده می‌شد می‌توانست به صدر جدول برسد و بالاتر از سپاهان قرار بگیرد. 

IMG_20260118_214408_934

اوسمار بعد از این شکست گفت: چهار تا پنج بازیکن پرسپولیس در دیدار برابر فجر سپاسی در حد نام پرسپولیس بازی نکردند. تیم ما امروز آن‌طور که باید، بازی نکرد و ناراحتی من دقیقاً از همین است.

در بازی پرسپولیس و فجرسپاسی، اورنوف در دقیقه ۸ مسابقه با یک ضربه عجیب زمینه‌ساز گل اول فجر شد او با شوتی حیرت‌انگیز کرنری را به فجر تقدیم کرد و شاگردان پیروز قربانی نیز به‌خوبی از این فرصت استفاده کردند و گل اول را به پرسپولیس زدند.

اورونوف البته برای جبران اشتباهش تلاش زیادی داشت و حتی یک شوت او در نیمه نخست به تیرک دروازه فجر برخورد کرد. اول البته در دقیقه ۱۵ مسابقه هم یک فرصت عالی گلزنی را از دست داد تا در نیمه دوم تعویض شود.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج