اولین معاون غیر ژاپنی تویوتا، استعفا کرد
نخستین معاون ارشد غیر ژاپنی شرکت خودروسازی ژاپن، پس از دستگیری به اتهام حمل ماده مخدر در ماه پیش میلادی، به جهت حفظ اعتبار برند تویوتا و مشتری مداری شفافان در سطح جهان، از سمت خود استعفا کرد. تویوتا، معاون خود را بیگناه میداند.

برترین ها: جولی هامپ، مدیر ارشد شرکت خودروسازی مشهور ژاپن، TOYOTA، پس از دستگیری توسط پلیس ژاپن به دلیل اتهام حمل ماده مخدر، از سمت خود استعفا کرد. ولی هامپ 55 ساله به دادستانهای ژاپنی گفته است مُسکنهای قوی که از آمریکا برای او ارسال شده، برای آرام کردن درد زانو بوده است. سخنگوی پلیس ژاپن به خبرگزاری فرانسه گفت: نیروهای پلیس به مقر تویوتا در شهر تویوتا در مرکز ژاپن و دفاتر این شرکت در توکیو و نقاط دیگر هجوم بردهاند...
به گزارش برترین ها؛ پرتال دیلی فاینانس به قلم یوری کاجیاما اعلام کرد، خانم هامپ توسط وکلای خود، از این سمت استعفا کرده است و شرکت خودروسازی تویوتا نیز، استعفای خانم هامپ را پذیرفته است. شرکت تویوتا، یکی از دلایل پذیرش استعفای خانم هامپ را، کاهش تشویش اذهان عمومی و ذی نفعان شرکت تویوتا دانسته است که به دلیل این مساله، برای اعتبار این برند خودروسازی، چالش ایجاد کرده است.
وال استریت ژورنال آمریکا نیز ساعاتی پس از استعفای معاون آمریکایی شرکت تویوتا در ژاپن، با انتشار گزارشی، به بررسی ۵ سناریوی مختلف مربوط به دستگیری و استعفای ایشان پرداخت که جالب توجه است. ۸ جولای، تاریخی است که خانم هامپ میبایست از بازجویی خارج و با رسانهها صحبت کند. این موضوعی بود که وال استریت ژورنال به آن اشاره کرده است.
این نشریه نوشت که در سیستم قضایی ژاپن، چیزی به نام معامله بر مجرمیت (plea-bargaining system) وجود ندارد. معامله بر مجرمیت فرایندی است که طی آن متهم کیفری و دادستان برای رسیدن به یک وضع رضایت بخش متقابل در یک پرونده جنایی به توافق میرسند که البته این توافق منوط به تأیید دادگاه است.
در صورتی که خانم هامپ متهم شود و بی گناهی خود را همچنان مدعی باشد، پروندهاش به دادگاه میرود و بین ۶ ماه تا یک سال فرآیند دادرسی به طول خواهد انجامید. بررسیها نشان میدهد، در ۹۹ درصد مواقع، پروندههایی که به دادگاه ژاپن در این موضوع ارسال میشود، به قرار محکومیت متهم منجر میشود. این موضوع به این خاطر است که دادستان (تعقیب کنندگان کیفری)، زمانی یک پرونده را به دادگاه ارسال میکنند، که نسبت به احتمال موفق شدنشان در دادگاه، مطمئن باشند.
خانم هامپ، مدیر کل روابط بین المللی شرکت تویوتا بود که به عنوان یک امریکایی و هم چنین یک خانم، برای نخستین بار به این سمت منصوب شده بود. ماده اکسی کودون که توسط پلیس در هتل محل اقامت خانم هامپ کشف شد، طبق قوانین ژاپن، ماده مخدر میباشد و حمل آن ممنوع است، مگر آن که پزشک تجویز کرده باشد.
این ماده برای کاهش درد استفاده میشود، موضوعی که خانم هامپ، از ان به عنوان دلیل اصلی حمل این ماده یاد کرده است. تویوتا به دلیلان که تحقیقات پلیس در این زمینه ادامه دارد، از ارائه اطلاعات بیش تر خودداری کرده است. با این حال، پلیس ژاپن، خانم هامپ را مقصر میداند. به دلیلان که خانم هامپ، به طور رسمی بازداشت نشده است، اما طبق قوانین دولتی این کشور، دولت میتواند نسبت به بازداشت هر نفر بدون حکم دادگاه تا 23 روز اقدام کند، آزاد شدن خانم هامپ، در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
آکیو تویودا، مدیرعامل تویوتا که شرکت تحت امرش، از برترین شرکتهای صنعتی جهان به شمار میرود، اعلام کرد که این شرکت، خود را متعهد به همکار یو پشتیبانی از خانم هامپ میداند. ایشان تصریح کرده است که تویوتا معتقد است که خانم هامپ، قصد شکستن قوانین دولتی را نداشته است.
خانم هامپ، پیش از تصدی معاون روابط جهانی تویوتا، مسئولیتهایی در شرکت پپسی و جنرال موتورز امریکا داشته است. وی تا کنون سرپرستی امور بازاریابی و ارتباطات شرکتهایی چون لکسوس و تویوتا را بر عهده داشته است.
اقدام خانم هامپ به استعفا به دلیل حفظ جایگاه برند تویوتا در نزد مشتریانش، حرکتی قابل توجه است. حمایت مدیرعامل این شرکت از یکی از معاونان ارشد خود که تبعه آمریکا میباشد، از جمله اقدامات دیگر جالب این شرکت میباشد که برای فعالان صنعتی و اقتصادی، درسهای زیادی را میتواند در حوزه تکریم مشتری و منابع انسانی، به همراه داشته باشد.
ویدئو زیر، به واکنش رسانهها به استعفای خانم هامپ اشاره دارد.
www.youtube.com/watch?v=2TNo5eFV8o0
ارسال نظر