۹۹۲۲۰
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

یک ایرانی مربی تیم فوتبال زنان آمریکا شد

امید نمازی، دستیار سابق کارلوس کی‌روش به عنوان مربی به تیم ملی زنان امریکا پیوست تا در کنار تام سرمانی قرار گیرد.

ایسنا: امید نمازی، دستیار سابق کارلوس کی‌روش به عنوان مربی به تیم ملی زنان امریکا پیوست تا در کنار تام سرمانی قرار گیرد.

امید نمازی پس از به عهده گرفتن مربیگری تیم ملی زنان آمریکا گفت: چالش جدیدی پیش روی من قرار گرفته است و از این بابت خوشحالم. فرصت خوبی برای پیشرفت فوتبال زنان به وجود آمده است. امیدوارم که بتوانیم برای جام جهانی ۲۰۱۵ پیشرفت کنیم و عملکرد خوبی از خود نشان دهیم.

امید نمازی پیش از این در گفتگو با نیویورک تایمز ادعا کرده بود ۵ ماه از فدراسیون فوتبال ایران حقوق نگرفته و از وضعیت خود ناراضی بود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج