دخالت هواداران در انتخاب سرمربیان لیگ
زندگی مربیان فوتبال در ایران فراز و نشیب های زیادی دارد. در این منطقه جغرافیایی کار مربیان فقط مربیگری نیست، آنها باید تمام جوانب غیرفنی کار را هم زیر نظر داشته باشند وگرنه عنان کار از دست شان درمی رود.
مجله تماشاگر: زندگی مربیان فوتبال در ایران فراز و نشیب های زیادی دارد. در این منطقه جغرافیایی کار مربیان فقط مربیگری نیست، آنها باید تمام جوانب غیرفنی کار را هم زیر نظر داشته باشند وگرنه عنان کار از دست شان درمی رود.
مربیان ایرانی حتی در روزهایی که در نتیجه گیری موفق عمل می کنند باید مراقب اطراف خود باشند تا مبادا یک مربی بیکار و بیرون مانده با لابی و ارتباط، زیر پایشان را خالی کند! یا اینکه بخش زیادی از تمرکزشان را صرف مراقبت از سکوها بکنند تا فشار هواداران به سمت بیرون کردن آنها از باشگاه معطوف نشود.
در لیگ برتر حتی نمونه هایی داشته ایم از مربیانی که برای پیوستن به یک تیم انتخات شده و به توافق کامل با مسئولان آن تیم هم رسیده اند اما هرگز فرصت حضور و آغاز به کار در تیم مورد نظر را پیدا نکرده اند؛ چرا که بخشی از هواداران آن تیم، آنها را نمی خواسته اند و در راه تحمیل خواسته شان هم کاملا موفق عمل کرده اند! هواداران تیم ها و بازیکنان برای تحمیل خواسته هایشان راهکارهای زیادی در آستین دارند.
وقتی هواداران یک تیم با ورود مربی جدید موافق نباشند، راهکارهای خاصی برای تحمیل خواسته هایشان دارند؛ از تجمع در مقابل باشگاه گرفته تا حمله به صفحات مجازی و اظهارنظر دسته جمعی در مورد مربی مورد نظر. در مرحله آخر، اگر تمام این راهکارها به نتیجه خاصی ختم نشود، تماس با خود فرد مورد نظر و تهدید او راهکار دیگری است که معمولا به صورت تضمینی با نتیجه مورد نظر برای هواداران همراه است. پیام نهایی هواداران برای مربی این است؛ «در شهر ما روز خوش نمی بینی، نامه تمام!»
مدل ۹۱؛ قلعه نویی پر، پرویز پرپر!
دو سال پیش در تبریز، درست در روزهایی که امیر قلعه نویی این شهر را ترک کرده بود و تراکتورسازی به دنبال جانشینی برای او می گشت، نام پرویز مظلومی مطرح شد. آن روزها مظلومی بعد از دو سال حضور در استقلال باید جای خودش را به امیر قلعه نویی می داد.
همزمان، تراکتورسازان هم برای نیمکت شان مظلومی را در نظر گرفتند و به توافق های اولیه هم با او دست یافتند. به نظر می رسید با یک نقل و انتقال دو جانبه، قلعه نویی از تبریز به تهران خواهد آمد و در عوض مظلومی از تهران به تبریز می رود.
پروژه جابجایی امیر و پرویز در حال کلید خوردن بود اما یک مشکل بزرگ سر راه این پروژه وجود داشت؛ هواداران تراکتور مظلومی را نمی خواستند. آنها مخالفت شدیدشان را با آمدن مظلومی در رسانه ها و فضاهای مجازی نشان دادند. در ادامه به این فعالیت ها هم قانع نشدند و با تجمع جلوی دفتر باشگاه صدای مخالفت شان را به بلندترین شکل به گوش مسئولان تیم رساندند. تلاش مسئولان برای قانع کردن هواداران به نتیجه نرسید و موج مخالفغت همچنان ادامه داشت.
در همان روزها تماس هایی هم با مظلومی گرفته شد تا به موازات انصراف مسئولان، خود مربی هم از رفتن به تبریز منصرف شود. در نهایت این اتفاق رخ داد و به جای مظلومی این تونی اولیویرای پرتغالی بود که روی نیمکت تراکتور نشست. سرمربی سابق استقلال نیز در شروع لیگ بدون تیم ماند تا در ادامه به آلومینیوم هرمزگان برود و در نجات این تیم از سقوط ناکام بماند.
مدل ۹۲: فرار به ضرب و زور کتک
در آغاز لیگ سیزدهم مسئولان مس کرمان، مجتبی تقوی را برای هدایت تیم شان انتخاب کردند. مس فصل قبل را با لوکا بوناچیچ به پایان برده و با کسب رتبه ششم کارنامه خوبی از خود به جا گذاشته بود اما لوکا به ذوب آهن رفت و مس برای جایگزینی او به سرمربی سابق سایپا متوسل شد.
تقوی کارش را در کرمان آغاز کرد. بازیکنان انتخاب شدند و تیم راهی اردو شد اما جو عمومی شهر و سمت و سوی علاقمندی هواداران تیم از ابتدا با او همراه نبود. کرمانی ها تقوی را نمی خواستند و به موازات تمام فعالیت های آماده سازی که تقوی و تیمش انجام می دادند، موج مخالفت هواداران نیز ادامه داشت.
تقوی با وجود تمام این اتفاقات به کارش ادامه داد تا شاید با شروع لیگ و کسب یکی دو پیروزی از شر این هجمه ها خلاص شود ولی اوضاع به دلخواه او پیش نمی رفت. یک هفته مانده به آغاز رقابت های لیگ، مخالفت هواداران به اوج رسید و شکل فیزیکی به خود گرفت!
تعدادی از کرمانی ها سر تمرین تیم به سمت تقوی و دستیارانش حمله ور شدند و کار به جاهای باریک رسید. بیژن طاهری، دستیار تقوی خاطرات عجیبی از آن حمله و کتک زدن کادر فنی با شیلنگ (!) دارد.
در نهایت خواسته هواداران محقق شد و تقوی و یارانش کرمان را ترک کردند. تیم مس هم به دست محمود یاوری افتاد اما هرگز روی موفقیت را ندید و در پایان فصل با وجود تغییرات چندباره روی نیمکت اش، به لیگ یک سقوط کرد.
مدل ۹۳: ابراهیم زاده، منصور ولی منفور
باز هم تراکتورسازی تبریز! تیم پرهوادار و جذاب کشور امسال هم برای انتخاب سرمربی پروسه ای طولانی و پر حرف و حدیث را طی کرد. ابتدا مذاکره با تونی - محبوب ترین سرمربی تراکتور در این سال ها - با ناکامی همراه شد. بعد از او صحبت چند گزینه ایرانی از جمله استیلی و درخشان مطرح شد که اصلا با استقبال هواداران همراه نبود. سپس نام یک گزینه خارجی به شکل ناگهانی مطرح و اعلام شد تمام توافق ها با او به انجام رسیده است. ولادیمیر پتروویچ نام این مربی بود که ظاهرا همه چیز برای آمدنش مهیا بود به جز خواست هواداران و اراده مسئولان!
این مربی صرب که کنار رفت دوباره گزینه های ایرانی مطرح شدند و در میان آنها نام منصور ابراهیم زاده از همه پررنگ تر بود. این مربی اصفهانی در تهران با مسئولان تراکتور سر میز مذاکره نشست و به توافق های اساسی رسید اما او هم برای نشستن روی نیمکت تبریزی ها با همان مشکلی مواجه شد که دو سال پیش تر پرویز مظلومی تجربه اش کرده بود.
تماس ها و مخالفت های هواداران ناگهان اوج گرفت. حتی شایعات تایید نشده حکایت از این داشت که برخی از هواداران تبریزی در یک قهوه خانه جمع شده و با سیم کارت های مختلف تماس های تهدیدآمیزی با ابراهیم زاده می گیرند!
خلاصه اینکه تماس ها و مخالفت ها بار دیگر موثر واقع شد و ابراهیم زاده را از تبریز دور کرد. بلافاصله جای مربی اصفهانی را یک مربی بومی از شهر تبریز گرفت و تراکتوری ها با رسول خطیبی فعلا روزگار خوب و خوشی را سپری می کنند.
تبلیغات متنی
-
محدودیت مصرف برق صنایع لغو شد
-
خواننده مشهور در ۴۷ سالگی درگذشت
-
بنسلمان به آخر «خط» رسید؟
-
تجمع اعتراضی غرفهداران بازارچه جنت مقابل شهرداری تهران
-
صدور قبض گاز یک میلیارد تومانی برای برج کامرانیه
-
کپی چینی لندکروزر به بازار آمد
-
کشف تونلهای آمریکایی میان عراق و سوریه
-
حمله تند و عجیب فعال اصولگرا به شروین حاجیپور
-
تصویری از اقدام یک کافهدار تهرانی که وایرال شد
-
علی قلهکی مکان بمبهای عمل نکرده آمریکا در ایران را لو داد
-
توییت خبرساز مشاور قالیباف درباره سفر نتانیاهو
-
تصادف زنجیرهای مرگبار در محور دیواندره-سقز
-
غیبت ظریف در یک مراسم سیاسی کاملا به چشم آمد
-
چرا ملوان و پرسپولیس بدون تماشاگر شد؟
-
فرمدهی بینی بدون جراحی امکان پذیر است؟ + معرفی ۱۰ روش کاربردی
-
توییت خبرساز مشاور قالیباف درباره سفر نتانیاهو
-
طلا به مرز حساس قیمتی رسید
-
تکرار قتل الهه حسیننژاد برای دختری دیگر
-
علت آتشسوزی بازارچه جنت اعلام شد
-
چند کمبود غیرقابل باور در بیمارستانهای کشور
-
ابراز شرمندگی پرستو صالحی برای پخش عشق ابدی!
-
ماجرای انتقال نیروهای دلتا فورس به ترکمنستان
-
دفتر رئیس جمهور: این پیامکها ربطی به ما ندارد
-
حمله تند مجری صداوسیما به بازیگرانِ معترض
-
نامه ثابتی به شکوریراد: ثابت کن مساجد را نیروهای امنیتی آتش زدهاند
-
مساله ساعدینیا و وریا دوباره تیتر یک اخبار شد
-
اوسمار، جانشین پورعلیگنجی را پیدا کرد
-
از ۱۶ دی تا امروز کسی از ژنرال مشهور ایرانی خبر ندارد
-
یک ماه بعد؛ دلِ دیگه تنگ بونه، خیلی تنگ!
-
پزشکیان هم به مذاکره با آمریکا واکنش نشان داد
-
مشاور ارشد میرحسین موسوی بازداشت شد
-
نیروی دریایی هند سه نفتکش ایرانی را توقیف کرد
-
پیام مرموز ترامپ بعد از مذاکرات عمان خبرساز شد
-
مهاجم خارجی استقلال، ایرانی از آب در آمد
-
جمهوری اسلامی: زمان ادغام ارتش و سپاه فرارسیده
-
آخرین خبر از زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا
-
ایران مهمترین پیشنهاد آمریکا در مذاکرات را رد کرد
-
اولین اظهارات ترامپ پس از مذاکرات ایران و آمریکا
-
تصاویر معناداری که سنتکام بعد از مذاکرات عمان منتشر کرد
-
سریال جایگزینِ دونگی در صداوسیما مشخص شد
-
ناو آبراهام لینکلن در «وضعیت قرمز» قرار گرفت
-
آهنگ شروین در واکنش به اعتراضات در نیم ساعت، میلیونی شد
-
تصویری از سلاح ایران برای درگیری با آبراهام لینکلن
-
موضوع محرمانه مذاکرات ایران و آمریکا لو رفت
-
اقدام خبرساز عراقچی علیه فرمانده سنتکام
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل


ارسال نظر