۷۵۱۴۹۳
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

گرشاسبی: ما تا نیم فصل به امیری نیاز داشتیم!

سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: امیری درباره دلایل رفتنش توضیحاتی به ما داد و این در حالی است که ما تا نیم فصل به او نیاز داشتیم.

خبرورزشی: حمیدرضا گرشاسبی در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و پدیده که با برد سرخ‌پوشان همراه بود اظهارداشت: بازی خوبی را مقابل پدیده شاهد بودیم و این دیدار که اولین بازی ما در لیگ هجدهم بود حساسیت بالایی برای ما داشت. ۳ امتیاز این بازی برای ما خیلی مهم بود و خدا را شکر می‌کنیم که به این مهم دست پیدا کردیم.

وی افزود: پنج بازیکن اصلی فصل گذشته ما در ترکیب بازی با پدیده نبودند، اما با این وجود تیم ما هماهنگی خیلی خوبی داشت. بازیکنان تقریبا هماهنگ شدند و آرامش در پرسپولیس حاکم شده است. با تعصبی که بازیکنان پرسپولیس دارند تلاش می‌کنند تا امسال تیم نتایج خوبی کسب کند. برانکو هم مثل بازیکنان برای پیشرفت تیم تلاش می‌کند و فکر می‌کنم گام اول در لیگ هجدهم را محکم برداشتیم.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد حضور وحید امیری در تمرین پرسپولیس و دیدار او با اعضای تیم تصریح کرد: امیری به تمرین آمد و با او دیدار و گفت‌وگویی کوتاه داشتیم. وی در خصوص رفتنش توضیحاتی داد و این در حالی است که ما حداقل تا نیم فصل به او نیاز داشتیم. البته نمی‌شود به زور بازیکنی را در تیم نگه داشت به همین دلیل ما به امیری فشار نیاوردیم و او توانست از ما جدا شود.

گرشاسبی در پایان خاطرنشان کرد: بازیکنانی که قراردادشان تمام می‌شود و از ما جدا می‌شوند به ضرر ما است، چون پولی از انتقال آن‌ها نصیب باشگاه نمی‌شود و از این‌رو باشگاه ضرر می‌کند. لیگ امسال یک حسن دارد و آنهم این است که می‌توانیم از بازیکنان جوان بیشتری استفاده کرده و این موضوع برای پیشرفت لیگ بسیار مفید است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • احمد

    چرا اینجوری تیتر میزنی.گفته حداقل تا نیم فصل احتیاج داشتیم.یعنی باید تا نیم فصل میموند بعد میرفت

  • بدون نام

    ندیریت ضعیف خیلی به پرسپولیس لطمه زده سال قبل هواداربه مدیریت فشاراوردبرای تمدیدیدقراردادبازیکنان مدیریت می گفت اینهاجایی نمی روندمگرجایی بهترازپرسپولیس پیدامیشودکه یروندهروقت خواستیم اینهااماده تودیدند واین شدنتیجه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج