۲۰۶۵۵
۵۰۰۰

پيچ پيچي و لذيذ

کرواسان زردآلو

كره و پنير خامه‌اي را با همزن برقي بزنيد تا مخلوط و يكدست شوند....

کرواسان زردآلو

کرواسان زردآلو

برترین ها:

مواد لازم
  • كره: ۲۵۰ گرم پنير خامه‌اي: ۹۰ گرم
  • آرد: ۳۰۰ گرم پودر شكر: ۲ قاشق سو‌پ‌خوري
  • وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  • مارمالاد زردآلو: به ميزان لازم
روش تهيه:

۱ - كره و پنير خامه‌اي را با همزن برقي بزنيد تا مخلوط و يكدست شوند.

۲ - مقداري آرد، پودر شكر و وانيل بيفزاييد، اكنون باقي‌مانده آرد را اضافه و مايه را خمير كنيد.

۳ - خمير را به قسمت‌هاي مساوي تقسيم كنيد. هر تكه از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و به ۱۲ قسمت مساوي به شكل مثلث برش بزنيد روي هر قسمت مقداري مارمالاد زردآلو بگذاريد و خمير را از طرف قاعده مثلث به طرف راس آن رول كنيد.

۴ - کرواسان‌ها را و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۱۵ دقيقه بپزيد و روي پنجره سيني خنك كرده و با پودر قند آن را تزئين كنيد.

فوت قنادي

بعد از اینکه رول ها را درست کردید، مجددا داخل یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود، بعد داخل فر قرار دهید تا بپزد.

نکته:

خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج