۴۳۲۲۸۷ ۲ نظر
۵۰۰۱

پیشنهاد صبحانه: املت تره‌ فرنگیِ تُند با اسفناج

برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.

وب سایت شور و شیرین: برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
مواد لازم:
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
  • پودر زیره 1 قاشق چایخوری
  • تره‌فرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
  • نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
  • برگ‌های كوچك اسفناج 150 گرم
  • مغزهای برشته كرده 3 قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ 5 عدد
  • ریحان تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
  • جعفری تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
پیشنهاد صبحانه: املت تره‌ فرنگیِ تُند با اسفناج

طرز تهیه:

۱. تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت ۶ - ۸ دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و ۱ دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

۲. آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود ۵ دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.

۳. حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و ۳-۴ دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد.

۴. سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج