۱۵۲۸۸۹۰
۱ نظر
۱۷۳۱
۱ نظر
۱۷۳۱
پ

پس از جنجال آغل، سر و کله وحید جلیلی دوباره پیدا شد!

وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداسیما می‌گوید که پس از نبرد تمدنی ۱۲ روزه، دست جریان غرب گرا پیش مردم، رو شده است.

جماران: وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداسیما می‌گوید که پس از نبرد تمدنی ۱۲ روزه، دست جریان غرب گرا پیش مردم، رو شده است. 

2215857_988

بخشهای مهم اظهارات وی به شرح زیر است: جریان غرب گرا دستش پیش مردم پس از نبرد تمدنی ۱۲ روزه رو شده است. تصویری که از غرب می‌داده که به به عجب غربی و عجب فلسفه اجتماعی و عجب حقوق بین المللی و ما باید در نظام سلطه هضم شویم، تصویری که از امریکای کدخدا، مودب و باهوش می‌داده ملت با پوست و گوشت و استخوان خود دیدند.

تصویری که از امریکا امروز ملت ایران دارد یک غرب منحط، وحشی خونخوار است که به هیچ عهد و پیمانی وفادار نمی‌ماند، این برای از راننده اسنپ تا بقال تا پزشک تا معلم تا همه اقشار مردم مشخص است. 

آن تصویری که اینها ۲۰۰ سال تلاش کردند از غرب در ذهن ایرانی‌ها بنشانند [فرو پاشید]. آقای سید حسن تقی زاده ما باید عذر خواهی کنیم از شما که مثل این کثافت‌ها نشدیم مثل این خونخوارها نشدیم که رایان دو ماهه را در بغل مادرش بکشند. 

ما باید از غرب زده‌ها سرمان را بندازیم پایین، در همین دانشگاه تهران باز از اول مهر یک غرب می‌گویند ده تا غرب از دهنشان می‌افتد؛ همین پرروها همین وقیح‌ها ببینید از اول مهر باز شروع می‌کنند چگونه در همین دانشگاه همین دانشگاهی که متبرک است به خون شهدا غرب را تنزیه می‌کنند و بعد می‌گویند مقابل اینها ساکت باشید؛ ببینید همان چیزی که غرب گراها می‌گویند را محور وحدت قرار دهید، نه محور وحدت ما خدا، قرآن و ولایت فقیه است نه اراجیف روشنفکران. 

روشنفکرانی که می‌بینیم هدفشان چه هست از سید جواد طباطبایی تا نوچه هایش. اینها انقدر پیش بروند که بخواهند امام حسین را از امامت عزل کنند بعد من بنشینم سکوت کنم؟ به خاطر اینکه ۴ تا آدم سطحی نگر می‌خواهند فحش بدهند خب بدهند.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    دمت گرم مرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج