۱۵۳۱۵۸۳
۴۹۲۹
۴۹۲۹
پ

طرز تهیه استامبولی پلوی اصیل تهرانی

استانبولی پلو اصل تهران یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای ساده‌ای است که کاملا گیاهی است و چون بدون گوشت درست می‌شود مناسب وگن‌هاست و طعم واقعا بی‌نظیری دارد.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: استانبولی پلو اصل تهران یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای ساده‌ای است که کاملا گیاهی است و چون بدون گوشت درست می‌شود مناسب وگن‌هاست و طعم واقعا بی‌نظیری دارد.

5218902

 دستور اصلی استانبولی پلو را مادر بزرگ ها خوب بلدند و وقتی آن را درست می کنند طعم آن از هزار نوع کباب عالی تر است. در این مقاله دستور این غذای اصیل ایرانی را داده ایم که امیدواریم شما هم از طعم بی نظیر این غذای گیاهی لذت ببرید.

مواد لازم

گوجه خرد شده ۸ عدد متوسط

برنج خیس کرده ۵ پیمانه

سیب زمینی ۱ عدد بزرگ

پیاز ۱ عدد بزرگ

نمک به میزان لازم

روغن به میزان لازم

فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

زردچوبه یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم. کمی نمک می زنیم تا پیازها به اصطلاح سبک شود. سپس گوجه ها را به شکل مربعی و زیر خرد می کنیم و داخل روغن با پیاز تفت می دهیم تا خوب له شود و رنگ پس دهد. می توانید درب ظرف را بگذارید تا بخار داخل ظرف بیفتد و گوجه ها زودتر بپزد.

وقتی گوجه ها خوب له شد کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه می کنیم و مجددا ۳ دقیقه تفت می دهیم.

۵ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم رنگ گوجه ها در آب باز شود.

به هیچ عنوان از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید چرا که طعم خاص استانبولی پلو را از بین می برد.

برنج های خیس شده از قبل را داخل قابلمه می ریزیم و درب آن را می گذاریم تا برنج ها با شعله زیاد نیم پز شوند و آب برنج کم کم کشیده شود.

بعد از ۱۵ دقیقه سیب های خرد شده را به دمی اضافه می کنیم و برنج را با کف گیر هم می زنیم تا ته نگیرد و درب قابلمه را می گذاریم و شعله را روی حرارت متوسط می گذاریم تا همزمان که آب برنج کشیده می شود برنج ها نیز پخته شوند. بعد از اینکه آب برنج کاملا کشیده شد، زیر شعله گاز را کم می کنیم تا با حرارت کم برنج دم بکشد.

بهتر است یک دم کنی روی برنج بگذارید که بخار قابلمه خاج نشود و برنج ها نرم شوند. زیر گاز هم می توانید شعله پخش کن بگذارید تا ته دیگ استانبولی پلو که واقعا خوشمزه است نسوزد. بعد از ۳۰ دقیقه غذا آماده است و می توانید آن را با سیر ترشی یا سالاد شیرازی و سبزی ریحان سرو و میل کنید. نوش جان.


 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج