۱۵۶۱۲۰۹
۵ نظر
۲۱۰۴
۵ نظر
۲۱۰۴
پ

از جیب هر ایرانی ۸۰ میلیون تومان دزدیده می‌شود!

نماینده مردم تهران با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی سه دهه اخیر گفت: کارشناسان زالوصفت با بهانه رانت، نسخه افزایش نرخ ارز می‌دهند.

خبرگزاری دانشجو: نماینده مردم تهران با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی سه دهه اخیر گفت: کارشناسان زالوصفت با بهانه رانت، نسخه افزایش نرخ ارز می‌دهند.

3132150_101

رسایی، نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس گفت: از جیب هر ایرانی ۸۰ میلیون تومان صرف خروج سرمایه شده است. کارشناسان زالوصفت هر چند سال یکبار به بهانه رانت نسخه افزایش نرخ ارز می‌دهند.

وی افزود: سه دهه سیاست‌های اقتصادی غلط قدم به قدم سفره‌های مردم را کوچک و سرمایه‌داران را فربه کرد.

رسایی ادامه داد: سیاست‌ها به گونه‌ای بوده است که از دهه ۷۰ هر کس ارز در اختیار داشت سود نجومی به دست آورد.

وی تأکید کرد: هر چند سال یکبار جریان کارشناس زالوصفت می‌گوید فاصله ارز آزاد و ترجیحی زیاد است و باعث رانت می‌شود و هر بار به بهانه مبارزه با رانت نرخ ارز را بالا می‌برند.

نماینده تهران در پایان گفت: در یک سال اخیر نرخ ارز بیش از دو برابر شده است، اما برخی با بهانه رانت به دنبال افزایش نرخ ارز هستند.

پخش-نشدن-ویدئو

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    امثال خودت نقش اول این داستان هستی

  • ناشناس

    خودت چه طرحی دادی قانونی نوشتی برای دزدی از جیب ملت

  • ناشناس

    پس بگو من چرا فقیرم

  • ناشناس

    آقای رسایی دوتا اقتصاد دان از ژاپن بیاورید همه چی درست میشه

  • ناشناس

    نمیدونم چرا هر وقت تو حرف میزنی حس میکنم یکی از باعث و بانی های مشکلات بخود تو بر میگرده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج