۱۵۷۲۰۶۸
۹ نظر
۱۳۰۲
۹ نظر
۱۳۰۲
پ

یک بیلبورد در دهه ۸۰ سرنوشت نسل زد را تغییر داد

ساسان توکلی فارسانی عکسی از دهه ۸۰ منتشر کرد که نکته‌ای قابل‌توجه را به یاد می‌آورد؛ دورانی که افتتاح حساب‌های بانکی برای کودکان، به‌واسطه تبلیغات گسترده بانک‌ها، به یک مُد رایج میان پدر و مادرها تبدیل شده بود.

برترین‌ها: ساسان توکلی فارسانی عکسی از دهه ۸۰ منتشر کرد که نکته‌ای قابل‌توجه را به یاد می‌آورد؛ دورانی که افتتاح حساب‌های بانکی برای کودکان، به‌واسطه تبلیغات گسترده بانک‌ها، به یک مُد رایج میان پدر و مادرها تبدیل شده بود.

photo_2025-12-24_21-51-09

در آن سال‌ها خانواده‌ها با این تصور که در حال ایجاد پس‌اندازی برای آینده فرزندانشان هستند، مبالغی را در حساب‌های ویژه کودک و نوجوان ذخیره می‌کردند. اما با گذشت زمان و کاهش ارزش پول ملی، بسیاری از این حساب‌ها تأثیر مالی چندانی برای صاحبانشان نداشت.

در مقابل، مقایسه‌ها نشان می‌دهد اگر همان مبالغ در دارایی‌هایی مانند طلا نگهداری می‌شد، ارزش آن‌ها امروز به‌مراتب بیشتر بود. موضوعی که حالا با دیدن این تصاویر قدیمی دوباره به ذهن می‌آید و یادآور تفاوت نتایج انتخاب‌های مالی در گذر زمان است.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    بانک مسکن مثل بانک دی آینده اس باید بسته میشد

  • ناشناس

    مسکن جوانان چرا نمیگین 20 سال پیش حساب باز کردیم رفتم میگه پنجاه میلیون فقط برلب خرید خونه میدن بعد خونه متری حدود منطقه ای 200 میلیون تا یک میلیارد الان پول 25 سانتی متر خونه رو میدن یا همون مبلغ همون سال رو میدن

  • ناشناس

    با همین فریب شعارا بنرای چرت زندگی چند نسل رو نابود کردن

  • ناشناس

    وسط همه برنامه ها مگه نبود تبلیغ بانک ملی بزرگترین بانک جهان اسلام پخش میشد بعد خاوری سه هزار میلیارد دزدید رفت هنوز هم بانک هست

  • ناشناس

    بهترین شعار روی محصولات و چیپس پفک فرزند کمتر زندگی بهتر بود برای این روزها

  • ناشناس

    ما نمیگذریم نه بخشیدیم نه فراموش کردیم

  • ناشناس

    همه مدیرا مسئولان باید پاسخگو مجازات بشن

  • ناشناس

    ... توی بنرشون

  • ناشناس

    نه فقط نسل زد همه نسل ها رو نابود کردن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج