۵۵۳۵۶۴
۱۶ نظر
۵۰۰۳
۱۶ نظر
۵۰۰۳
پ

سپرده‌های بانکی بیمه است، به شایعات توجه نکنید

مدیرکل نظارت بر بانک‌های بانک مرکزی گفت: بانکها سپرده ها را به صورت تسهیلات در اختیار مشتریان قرار می دهند، لذا سپرده ها همیشه قابل وصول هستند، ما نظارت کافی بر موسسات اعتباری مجاز و بانکها داریم و از هموطنان می خواهیم تا به شایعات گوش نکنند.

خبرگزاری تسنیم: مدیرکل نظارت بر بانک‌های بانک مرکزی گفت: بانکها سپرده ها را به صورت تسهیلات در اختیار مشتریان قرار می دهند، لذا سپرده ها همیشه قابل وصول هستند، ما نظارت کافی بر موسسات اعتباری مجاز و بانکها داریم و از هموطنان می خواهیم تا به شایعات گوش نکنند.

عباس کمره ای با انتقاد از شایعاتی در مورد ورشکستگی بانکها گفت: با توجه به فضای انتخابات ریاست جمهوری، مباحثی در مورد بانکها مطرح شد که صد درصد کذب بود، بانکها علاوه بر سپرده قانونی با صندوق سپرده گذاری و خطوط اعتباری و بازار بین بانکی نه تنها ورشکسته نمی شوند بلکه می توانند اعتبارات لازم را برای بازپرداخت سپرده گذاران را هم تامین کنند.

مدیرکل نظارت بر بانک‌های بانک مرکزی ادامه داد: بانکها سپرده ها را به صورت تسهیلات در اختیار مشتریان قرار می دهند، لذا سپرده ها همیشه قابل وصول هستند، ما نظارت کافی بر موسسات اعتباری مجاز و بانکها داریم و از هموطنان می خواهیم تا به شایعات گوش نکنند و توصیه ما به همکاران بانکیمان این است که به شایعات دامن نزنند.

او با بیان اینکه موسسات اعتباری مجاز برای کسب مجوز همان مسیری را طی می کنند که بانکها برای کسب مجوز باید پشت سربگذارند گفت: ذکر این نکته مهم است که عقبه برخی از این موسسات به سازمان و ارگانهایی برمی گردد اما تک تکشان باید مجوزهای لازم را از بانک مرکزی اخذ کند.

مدیرکل نظارت بر بانک ها ادامه داد: ما در ارتباط با بانکها و موسسات مالی مجاز ابزار لازم برای مقابله با آنها را داریم اما در مورد موسسات مالی غیر مجاز عملا از ابزار لازم برای مقابله با تخلفات این دسته از موسسات غیرمجاز برخوردار نیستیم.

او با تاکید براینکه هرآنچه در مرود بانکها به لحاظ قوانین مالی صادق است، برای موسسات مالی نیز صدق می کند گفت: بانکها موسساتی اقتصادی هستند که از محل جذب سپرده های بانکی سرمایه جذب و در پروژه های اقتصادی سرمایه گذاری می کنند، این سپرده گذاری با ریسک هایی همراه است که ما برای حفاظت از آن، بانکها را مکلف به سپرده گذاری برخی از منابعشان در بانک مرکزی کرده ایم، صندوق سپرده گذاری کار بیمه سپرده ها را انجام می دهد که از آن محل از سپرده سپرده گذاری حمایت می کند.

کمره ای با تائید اینکه برخی از موسسات با ارائه سود بالاتر قانون را دور می زنند گفت: هیئت انتظامی با این دسته از موسسات برخورد می کند.

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من که پولهامو طلا و ارز خریدم و دبگه هبچوقت توی هیچ بانک یا موسسه ای پول نمیذارم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خمسشم دادی

  • بدون نام

    منم طلا خریدم

  • سعید

    الان با این بازار طلا و ارز که هیچی
    ملک هم که قوربونش برم خوابیده
    بانک ها هم که صلوات ...
    دیگه تورمم که واویلا
    اصلا پولی هم برای سرمایه گذاری نمیمونه چون سر ماه همه کم میارن
    خخخ

  • بدون نام

    این اطلاعاتی که شما فرمودید در حد سوم راهنمایی زمان ما بود،
    مردم رو عملی نکردن حرف ها نگران می کنه، اون زمانی که ماه ها کف خیابون توی سرما و گرما بنر دست می گیرن، کفن می پوشن و از شما سوال می کنن فلان موسسه ای که از بانک مرکزی مجوز داشت چرا الان پول ما رو نمی ده و شما هم اون موقع نیستید که اینقدر شیوا مباحث را تشریح کنید.

  • ملت

    همینکه موسسه غیر مجاز در حال فعالیت هست و نمی تونن درشو ببندند نشان از بی بندو باری و فساد در سیستم مالی کشوره ، مگه غیر مجاز نیست خوب تخته کنید درشو چرا هی به مردم می گید اینا غیر مجازند،البته شاید تحت نظارت دولت در سایه هستند و از اونا مجوز دارند.

  • محمد

    یه سوال اگر این موسسات زیر نظر شما مجوز داشتند الان پول و سود این بنده های خدا رو بدین ، اگر مجوز نداشتند چطور تونستند بدون مجوز و نظارت ، شما فعالیت کنند؟ در حالیکه واسه یه بقالی باید چند ماه دردسر بکشی تا بهت مجوز بدن؟!

  • sadra

    چطور یه زیرپله رو نمیتونی استفاده کنی سریع میان جمعش میکنن
    موسسات غیرمجاز با اون همه شعبه چطور عین علف رشد میکنن و شما قانونی برای کنترلشون ندارید!
    خودشون ایجادشون میکنن که چند سالی یبار یه دور پولای مردم بدبخت رو جمع کنن ببرن که مردم فقیر بمونن و خودشون فربه تر...

  • بدون نام

    والا ما سه ساله پول کلانی رو تو یه بانک دولتی گذاشتیم همه اش تنمون می لرزه. بعد یه عده کل سرمایه زندگیشون رو می برند می گذارند تو موسسات عجیب و غریب.چطور جرات می کنید؟!

  • بدون نام

    په چرا. پولا مردومو نمیدین. منتظرین. دق. کنند بدبختا یا میخواین چند. ماهی. از سودشون لذت ببرین این. سخن رانی. ها شما. هیچکیو. آروم نمیکنه

  • بدون نام

    حالا باز. خوبه. ما نداریم. به جایی رسیدیم که باید بگیم شکر که نداریم

  • بدون نام

    والله تو محل ما چند نفر غشکردند

  • بدون نام

    عجبا. ما رو مسخره كردن؟پس اونكه تو شبكه خبر گفت نه ايران و نه هيچ جاي دنيا بانك مركزيش بازگشت پول سپرده گزارانو چه بانك باشه چه موسسه تضمين نميكنه چي ميگه پس؟صراحتا گفت ما هيچ منبع پولي نداريم كه بخايم با اون پولتونو برگردونيم. اينا با اين حرفاشون دارن وقت ميخرن تا پولا رو ببرن اونطرف اب

  • کارگر بازخریدشده

    ما که نداریم از کجا سود بگیریم

  • بدون نام

    خمسشم دادم

  • علی

    کدوم بیمه ؟ چرا دروغ میگید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج