۱۵۹۵۴۲۱
۱ نظر
۵۰۹۱
۱ نظر
۵۰۹۱
پ

اصلا ما کجای جهانیم که حالا دغدغه جامش را داشته باشیم؟

اصلا جام‌جهانی به ما چه؟ ما اصولا کجای جهانیم که حالا دغدغه جامش را داشته باشیم؟ ملتی که بیش از هشتاد روز دسترسی‌اش به دنیا قطع می‌شود و بعد از این همه وقت، تازه با کلی منت و سلام و صلوات همان نت خسته و دیزلی سابق را مثل صدقه پرت می‌کنند جلویش، چه کار به جام‌جهانی دارد؟

ورزش‌مدیا نوشت: فقط دو هفته دیگر جام‌جهانی آمریکا آغاز می‌شود و این برای میلیون‌ها ایرانی، مهجورترین دوره تاریخ این تورنمنت است. ملتی که همه تار و پودش با عشق به فوتبال آمیخته بود، ملتی که حتی زلزله رودبار را با بازی برزیل و اسکاتلند در جام‌جهانی نود به یاد می‌آورد، ملتی که تا نیمه‌شب بیدار ماند و با پنالتی بر باد رفته روبرتو باجو مقابل برزیل تا مرز جنون پیش رفت و ملتی که صعود تیم ملی‌اش به جام‌جهانی نودوهشت را دیوانه‌وار کف تک‌تک خیابان‌های ایران جشن گرفت، حالا کوچکترین حسی به دوره جدید این بازی‌ها ندارد. اصلا انگار نه انگار.

22

تبریک می‌گوییم رفقا؛ شما موفق شدید یک‌یک واژه‌های اصیل و ارزشمند را از معنا خالی کنید. شما توانستید شور به فوتبال را درون ما بکشید، چنان که قبلا عشق به تیم ملی را خشکانده بودید و پیش از آن، سینما و تلویزیون و کتاب و روزنامه را. حتی کوچکترین دلخوشی‌های این ملت هم در امان نماند. زندگی شرافتمندانه و کار آبرومندانه و معاش به اندازه پیشکش؛ شما نیم ساعت کافه‌نشینی و یک فنجان قهوه را هم برای خیلی از این مردم به آرزویی محال تبدیل کردید. 

در زمانه تعدیل و تعطیل و صبحانه قسطی و روغن کالابرگی و قیمه بدون گوشت، فوتبال سیری چند؟

اصلا جام‌جهانی به ما چه؟ ما اصولا کجای جهانیم که حالا دغدغه جامش را داشته باشیم؟ ملتی که بیش از هشتاد روز دسترسی‌اش به دنیا قطع می‌شود و بعد از این همه وقت، تازه با کلی منت و سلام و صلوات همان نت خسته و دیزلی سابق را مثل صدقه پرت می‌کنند جلویش، چه کار به جام‌جهانی دارد؟ آن بزم سرخوشانه، مال کسانی است که دیده می‌شوند و قرار است از زندگی لذت ببرند؛ این چه دخلی دارد به ما فراموش‌شدگان نحیف و رنجور تاریخ؟ هرچند این نسیان، صد شرف دارد به تعقیب کردن تیمی که قلعه‌نویی و شجاع و طارمی نمایندگانش باشند!

Desktop Banner Mobile Banner
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نویسنده ی این متن بیشتر می خورد یک عنصر مریض اینترنشنالی باشد تا یک ایرانی که برای پرچمش می جنگد.
    اگر طارمی و ... به پرچم ایران پشت می کردند آدم های خوبی می شدند؟ اینترنشنال هم دقیقا همین را می گوید. فکر کرده اید ملت و مخاطبان سایت های اینترنتی مثل گردانندگان سایت زردترین ها عقب ماندگی ذهنی دارند؟ تکلیف خودتان را روشن کنید شما یک رسانه ی ایرانی هستید یا یک شعبه از اینترنشنال؟
    اینترنت شده ملاک شما برای خوشبختی و بدبختی؟
    اگر این طور است همان بدبخت بمانید چون لیاقتتان همان است. لیاقت امثال‌شما کشورهایی مثل افغانستان و عراق و سوریه است نه کشوری مثل ایران که قدرتمندانه از خودش دفاع می کند. امثال شما ایرانی نیستید فقط اجبارا در ایران هستید. خودتان هم می دانید غیر از این نیست. شما هویت زدایی شده اید و هموطن من نیستید و خواسته ها و عقده هایتان هم ذره ای برای کسی مهم نیست همان طور که امنیت و آبادی ایران برای امثال شما ذره ای اهمیت ندارد.
    مگر از سر دلخوشی اینترنت در ایران قطع شده؟
    حالا اگر جرات داری منتشر کن.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج