دستور آشپزی: تارت كيوي و پنير ريگوتا
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۰۴۱۵
۰۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۴
۹۳۶۶
کیوی بمب ویتامین ث و دارای مقادیر زیادی از فولات است که بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، سرطان و... محافظت می‌کند./ براي تهيه خمير، آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و كره خرد شده را به آن اضافه كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  بادام پوست گرفته و پودر شده: 75گرم
 شكر: 130گرم يا يك‌دوم پيمانه
 پنير ريگوتا: 900گرم
 خامه: 250ميلي‌ليتر يا يك پيمانه
 تخم‌مرغ كامل: يك عدد
 زرده تخم‌مرغ: 3عدد
 آرد گندم: 15ميلي‌ليتر يا يك قاشق سوپخوري
 نمك: يك‌هشتم قاشق چايخوري
 وانيل: نصف قاشق چايخوري
 رنده پوست ليمو: يك عدد
 آب ليموترش: دوقاشق سوپخوري يا 30ميلي‌ليتر
 مارمالاد زردآلو: 4قاشق سوپخوري يا 30ميلي‌ليتر
 ميوه كيوي (پوست گرفته و حلقه شده): 5عدد



 موادلازم براي خمیر:
  •  آردگندم: يك و يك‌چهارم پيمانه
  •  شكر: يك قاشق سوپخوري
  •  بيكينگ‌پودر: يك‌دوم قاشق چايخوري
  •  نمك: يك‌هشتم قاشق چايخوري
  •  كره: 75گرم يا 6 قاشق سوپخوري
  •  خامه غليظ: 45 تا 60 گرم يا 4 تا 6 قاشق سوپخوري



 طرزتهیه

براي تهيه خمير، آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و كره خرد شده را به آن اضافه كنيد.

 سپس خامه و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمير بيفزاييد. با نوك انگشت و به آرامي خمير را ورز دهيد تا خمير لطيف و بدون چسبندگي به دست آيد. حالا خمير را در كيسه فريزر گذاشته و به مدت 30دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سرد شود. فر را در دماي 220درجه سانتيگراد روشن كنيد و خمير را روي سطحي كه آرد پاشيده‌ايد به قطر 3ميلي‌متر باز كنيد و حالا آن را به كمك وردنه بلند كنيد و داخل قالب تارت بيندازيد.

 سپس تمام سطح خمير را با چنگال سوراخ كنيد و بعد يك كاغذ روغني روي تارت بيندازيد. خمير را به مدت 10 دقيقه بپزيد، سپس خمير را به مدت 6 تا 8 دقيقه ديگر بپزيد تا خمير طلايي شود حالا فر را افزوده سپس شكر را اضافه كنيد و پنير را بزنيد تا نرم و لطيف شود.

 خامه را افزوده سپس شكر را اضافه كنيد و يك دقيقه بزنيد. حالا تخم‌مرغ‌ها و آرد و نمك و رنده پوست ليمو و آبليمو را با مواد يك دقيقه هم بزنيد و در آخر پودر بادام را افزوده و اين مايع را داخل خمير تارت بريزيد و يك ساعت ديگر تارت را بپزيد تا طلايي شود. اجازه دهيد تا خنك شود سپس كيوي‌ها را ببريد و روي تارت بچينيد. مارمالاد زردآلو را گرم كنيد و روي كيوي‌ها بماليد.



فوت آشپزی

مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می‌شود.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر آزاد خواه_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیان طب - فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ثمین_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر