طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خوشمزه‌ی ایرانی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۶۶۲۲۹
۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۰
۱۸۴۹۹
در این مطلب قصد داریم فوت و فن تهیه یک خورش آلو اسفناج مجلسی و خوش طعم را آموزش دهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: اسفناج یکی از مغذی‌ترین سبزیجات است و طعم بسیار قوی و خوشمزه‌ای دارد. در آشپزی ایرانی غذا‌های متنوعی با اسفناج تهیه می‌شود که بهترین و محبوب‌ترین آن‌ها خورش آلو اسفناج است. این خورش یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است؛ یک غذای مجلسی که جلوه‌ای خاص به میز هر مهمانی می‌دهد. باتوجه به ذائقه‌های مختلف می‌توان خورش آلو اسفناج را با مرغ، گوشت قرمز و حتی بوقلمون هم تهیه کرد که همگی بسیار خوشمزه هستند.

آلو در این غذا نقش بسیار پررنگی دارد و به نوعی کامل‌کننده‌ی طعم اسفناج است و بهترین گزینه برای این غذا آلوی بخارای طلایی است. طعم این غذا به واسطه‌ی آلو، به سمت طعمی ملس و بسیار مطلوب می‌رود که با همه‌ی غذا‌های ایرانی متفاوت است. در اینجا قصد داریم فوت و فن تهیه یک خورش آلو اسفناج مجلسی و خوش طعم را آموزش دهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • اسفناج شسته، آبگیری شده و خرد شده: ۹۰۰ گرم
  • گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۰ عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه‌ی کاری، دارچین و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

طرز تهیه

۱. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا جایی که آب گوشت کشیده و رنگ آن تغییر کند.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

۲. در این مرحله ادویه‌ها را به جز نمک به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

۳. آب را جوش بیاورید و به اندازه‌ای که روی گوشت را آب بگیرد، به قابلمه آب جوش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ ساعت با شعله‌ی کم بپزد.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

۴. حالا اسفناج‌هایی که ریز خرد کردید را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج‌ها کشیده شود.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

۵. وقتی آب اسفناج کشیده شد، کمی روغن به آن اضافه کنید و اجازه دهید اسفناج‌ها با حرارت کم سرخ شوند.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

۶. وقتی گوشت پخت، اسفناج سرخ شده را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز می‌توانید کمی هم آب جوش به خورش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد. حالا اجازه دهید برای مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اسفناج هم پخته شود.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

۷. وقتی خورش شما به روغن افتاد، آلو بخارا، رب انار و نمک را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

۸. خورش آلو اسفناج شما حاضر است؛ نوش جان.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

اگر شماهم تجربه‌ای در پخت این خورش خوشمزه دارید، با ما به‌اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 25
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
09:26 - 1399/09/17
دستور کاملی بود بخصوص که عکسم داشت مرسی
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۷
این خورشت رو تهرانیها از قدیم درست میکردن و بسیار خوشمزه س اما تا الان ندیده بودم رب انار بریزن .
Iran (Islamic Republic of)
10:12 - 1399/09/17
غذای خوشمزه وپرخاصیتیه
Iran (Islamic Republic of)
11:00 - 1399/09/17
من تا حالا درست نکردم ،،،باید امتحان کنم
Iran (Islamic Republic of)
11:02 - 1399/09/17
من همیشه از درست کردن این خورشت طفره رفتم
Iran (Islamic Republic of)
11:16 - 1399/09/17
من هفته ی پیش برای اولین بار درستش کردم رب انار نریختم وتنها با آلو بخارا مزه دارش کردم... بینهایت طعم دلپذیری داشت...
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
نوش جان
Iran (Islamic Republic of)
11:40 - 1399/09/17
خورشت خوشمزه ایه.دستور شما خیلی کامل بود.البته من کمی لوبیا هم میزنم به خاطر دخترم که لوبیا دوست داره.
Iran (Islamic Republic of)
12:38 - 1399/09/17
من مقداری لوبیا هم می ریزم. با مرغ هم خوشمزه میشه
Iran (Islamic Republic of)
12:57 - 1399/09/17
دلم خواست برم اسفناج بخرم درستش کنم
Iran (Islamic Republic of)
15:45 - 1399/09/17
به نظر من زودتر باید آلو رو اضافه کنیم تا حسابی مزه ش در بیاد. اگه آخرش بریزم و نجوشه مزه ی آلو در نمیاد. سعی کنید از آلو برغان استفاده کنید. عاااالیه. نوش جان همگی.
Iran (Islamic Republic of)
00:02 - 1399/09/18
عالی بود.توضیح عالی با عکس.خیلی ممنون
Iran (Islamic Republic of)
03:13 - 1399/09/18
خیلی خوشمزه است ولی آلو بخارا رو باید زودتر بریزید تا خورشت مزه دار بشه ولی تا باحال نشنیده بودم بهش رب انار میزنن
Iran (Islamic Republic of)
09:27 - 1399/09/18
این خورش عالیه منم با رب انار درست میکنم بهترین خورشته
Iran (Islamic Republic of)
09:51 - 1399/09/18
اشپزی هایی که در سایت قرار می دهید
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
12:16 - 1399/09/18
ما شمالی ها زیاد درست میکنیم و رب انار بسیار ترشی خوبی با این خورشت و قورمه سبزی هم میده دوستان با رب انار اصل امتحان کنید خیلی عالی میشه...ما تاکیدی به ریختن آلو نداریم و ترشی و طعم رب انار بسیار خورشت رو خوشمزه میکنه
Iran (Islamic Republic of)
16:12 - 1399/09/18
خورشت بسیار خوشمزه ای.من درست میکنم بسیار عالی میشه.ولی تا حالا رب انار نریختم.چاشنی اون کمی آبلیمو و نمک و دوسه قاشق هم شکر اضافه میکنم بینظیر میشه مزه اش . نوش جان
Iran (Islamic Republic of)
17:01 - 1399/09/18
خیلی ممنون بابت دستور اشپزیتون
عالی بود
با این دستور کامل و عکس زیبا
باید امتحانش کنم
Iran (Islamic Republic of)
18:46 - 1399/09/18
خیلی عالی بود توضیح کامل همراه با تصویر
سپاسگزارم
Netherlands
05:29 - 1399/09/19
آلوبخارادونوعه!من رنگ قهوه ای تیره روترجیح میدم برای آشپزی،آلوزرد هم برای تازه خوری بهتر
Iran (Islamic Republic of)
09:56 - 1399/09/19
اگه به اسفناج موقع سرخ شدن يه كوچولو گشنيز هم اضافه كنيد عالي ميشه
امتحان كنيد پشيمون نميشيد
Iran (Islamic Republic of)
15:59 - 1399/09/19
من امروز واسه اولین بار با این دستور پختمش عالی بود،بپزید و لذت ببرید.ممنون از برترینها
Iran (Islamic Republic of)
07:15 - 1399/09/28
برای اولینبار دیشب درست کردم
و برای طعمش لواشک اضافه کردم عالید
Germany
15:22 - 1399/11/11
ازقدیم فقط آلو میریختن رب انار جدیده آلو بیشتر باشه رب نمیخواد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
کیان برنا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر