۱۱۲۱۲۵۴
۲ نظر
۵۰۰۹
۲ نظر
۵۰۰۹
پ

رجایی: پرونده مرگ هاشمی هنوز بایگانی نشده

غلامعلی رجایی مشاور آیت الله هاشمی در گفت و گویی از ثبت نام در دقایق پایانی هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ و نیز رد صلاحیت دور از انتظار او و همچنین پرونده مرگ آن مرحوم گفت.

جماران: غلامعلی رجایی در سال‌های پایانی عمر مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی از نزدیک‌ترین مشاوران او بوده و شاهد زنده بسیاری از رخدادهای تاثیر گذار یک دهه گذشته است.

روایت دست اول او از ثبت نام در دقایق پایانی هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ و نیز رد صلاحیت دور از انتظار او، همچنان شنیدنی است؛ «آن‌روز مردم از شادی می‌رقصیدند و جیغ می‌زدند.

بعدا گفتند این افراد را خودشان فرستادند. اما من شهادت می‌دهم تا لحظات آخر مشخص نبود آقای هاشمی برای ثبت‌نام ریاست جمهوری اقدام کنند.» این‌ها سخنان دکتر «غلام‌علی رجایی»، مشاور فرهنگی مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است.

او در گفت‌وگویی اختصاصی با «فراز» از ماجرای رد صلاحیت مرحوم هاشمی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ می‌گوید.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خودشان یعنی کی دقیقا.؟؟؟؟؟؟؟؟

  • رأی من دکتر احمدی نژاد

    الان همه چیز صحبت انتخابات است و به مسیر اشتباه نروید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج