دستور آشپزی : پاستا كامامبر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۷۹۷۶
۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹
۱۳۸۵۷
اين دستور غذا بسيار آسان و پخت آن قطعا براي شما لذت‌بخش است و باعث مي‌شود مهمان‌ها فكر كنند كه آشپز ماهري آن را پخته است و خوردن اين غذا به يك دور دنيا گشتن مي‌ارزد.
برترین مجله اینترنتی ایران



 اين دستور غذا بسيار آسان و پخت آن قطعا براي شما لذت‌بخش است و باعث مي‌شود مهمان‌ها فكر كنند كه آشپز ماهري آن را پخته است و خوردن اين غذا به يك دور دنيا گشتن مي‌ارزد.



پاستا
  •   پنير كامامبر: 250 گرم
  •   سير: 2 حبه
  •   رزماري تازه: يك شاخه
  •   روغن زيتون: به مقدار لازم
  •   پنير پارمزان: 100 گرم
  •   اسفناج تازه: 150 گرم
  •   اسپاگتي لوله‌اي: 400 گرم



مواد لازم  ادويه‌ها
  •   نمك دريايي
  •   فلفل سياه
  •   آويشن


برای شروع

فر را روي دماي 180درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار داده و پنير را باز كرده و آماده بگذاريد. سيرها را پوست كنده و رنده كنيد. برگ‌هاي رزماري را از شاخه جدا كنيد و بشوييد. سيرها را روي پنير باز شده همراه با برگ‌هاي رزماري ريخته و مقداري روغن زيتون به پنير اضافه كنيد و با انگشت كمي آن‌ها را هم بزنيد و سپس پنير پارمزان را روي آن رنده كنيد.

پنير درست شده را به مدت 25دقيقه درون سيني فر گذاشته تا كاملا طلايي و ذوب شود و در اين حين پاستا را آماده كنيد. يك قابلمه متوسط را آب كرده و يك پيمانه نمك را همراه با روغن زيتون درون آن بريزيد و پس از اين‌كه به نقطه جوش رسيد پاستا را درون آن ريخته و به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا كاملا نرم شود. برگ‌هاي اسفناج را همراه با پاستا درون آب جوش قرار داده تا اسفناج‌ها هم نرم و پخته شوند. سپس هر دوي آن‌ها را چك كرده و اگر به ميزان لازم نرم شده بود آن را آبكش كنيد. وقت آن رسيده پنيري را كه درست كرده‌ايد از درون فر بيرون آورده و براي سرو آماده كنيد.

براي سرو

به تعداد نفرات ظرف چيده و پاستاهاي آبكش شده را درون هر ظرف بريزيد و روي كل پاستاها مقداري فلفل سياه همراه با آويشن بپاشيد و در آخر پنير آماده شده را روي پاستاها بريزيد و از آن لذت ببريد. مي‌توانيد از اين پنير روي ميز براي سرو غذا بگذاريد تا اگر لازم بود پنير بيشتري روي غذا بپاشند. مطمئن باشيد اگر كمي از آن را بچشيد مقدار بيشتري مي‌خواهيد.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:1
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
10:03 - 1390/11/20
با سلام در دستور پخت پاستا کامامبر رزماری تازه نوشته اید
سوال : از کجا تهیه کنیم در کدام فروشگاهها پیدا می شود لطفا ادرس بدهید
ممنون و متشکر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
13:40 - 1390/11/25
از اين همه اطلاعات و مجله زيباتون كمال تشكر را دارم. واقعا من استفاده مي برم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر