لينگویين با سس میگو
۱۹۳۱۹
۰۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۹
۶۸۲۵
ترکیب اعجاب انگیز پیاز، سیر و گوجه‌فرنگی در کنار میگو، یک سس بی‌نظیر برای این خوراک پاستا فراهم می‌کند. این سس بوی میگو را کاملا می‌گیرد و برای ایرانی‌ها که فقط میگو را سرخ‌کرده می‌خورند (غیراز جنوبی‌ها که خورش‌های نغزی از ماهی و میگو تهیه می‌کنند)، تجربه‌ای جدید است که مطمئنا لذت‌بخش خواهد بود.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم براي 4 نفر
  •   روغن مايع: 8 قاشق غذاخوري
  •   پياز متوسط ساطوري: يك عدد
  •   سير ساطوري: يك حبه
  •   گوجه‌فرنگي ساطوري: 400 گرم
  •   نمك و فلفل: به ميزان لازم
  •   ريحان: چند ساقه
  •   ميگو: 400 گرم، پاك كرده
  •   پاستاي لينگويين: 300 گرم



روش تهيه

1 - پاستا را در 4 ليتر آب جوش كه چهار قاشق غذاخوري نمك و چهار قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كرده‌ايد، 15 دقيقه بجوشانيد تا مغزپخت شود.

2 - سه قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را 4، 5 دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد تا نرم شود.

3 - سير و گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و حدود 30 دقيقه آن را بپزيد (در صورت نياز يك‌دوم پيمانه آب‌جوش به سس اضافه كنيد تا ته نگيرد)، سپس سس را از صافي رد كرده و نمك و فلفل آن را بيافزاييد.

4 - روغن باقي‌مانده را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و ميگوها را 4 دقيقه در آن تفت دهيد و كمي نمك و فلفل سياه به آن بزنيد، سپس سس را به آن اضافه كرده و پس از اينكه به جوش آمد، پاستا را در يك ظرف كشيده و سس را روي آن بريزيد. غذا را با برگ ریحان تزئین کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج