سوفله برنج یخچالی
۲۲۶۲۳۴
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷
۲۴۹۲۶ 
ابتدا برنج را شسته سپس با یك پیمانه آب روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. شیر را در طول جوشیدن برنج در سه مرحله اضافه می‌كنیم تا كاملا برنج باز شده و شیر به خورد آن برود.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

سوفله برنج یخچالی

مواد لازم: 

  •   برنج 200 گرم معادل یك پیمانه
  •     شیر 600 میلی لیتر
  •     آب 1 پیمانه
  •     خامه فرم گرفته 300 گرم
  •     زرده تخم‌مرغ 3 عدد
  •     شكر 200 گرم
  •     وانیل 2/1 قاشق چای‌خوری
  •     شیره انگور به میزان لازم
  •     ژلاتین ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. ابتدا برنج را شسته سپس با یك پیمانه آب روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. شیر را در طول جوشیدن برنج در سه مرحله اضافه می‌كنیم تا كاملا برنج باز شده و شیر به خورد آن برود.

2. شیر و برنج آماده شده را وقتی كه غلظت پیدا كرد كنار می‌گذاریم تا سرد شوند. زرده‌های تخم مرغ، شكر و وانیل را روی حرارت غیرمستقیم (بخار آب جوش) آنقدر با همزن برقی می‌زنیم تا كاملا كف كرده، كرم و كشدار شود.

3. خامه فرم گرفته، مخلوط شیر و برنج و مخلوط زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را توسط لیسك به شكل دورانی كاملا با هم مخلوط می‌كنیم سپس ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می‌كنیم، هم می‌زنیم و در انتها دور رم‌كین‌های تك نفره فویل می‌پیچیم؛ طوری كه ارتفاع فویل سه تا چهار سانتی متر بلندتر از دیواره رم‌كین باشد.

4. كف هر ظرف دو قاشق شیره انگور می‌ریزیم و به آرامی مواد سوفله را روی آن می‌ریزیم تا جایی كه تا لبه فویل پر شود. سپس رم كین‌ها را به مدت هشت ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سوفله كاملا خودش را بگیرد. در این مرحله فویل را از دور آنها جدا و سرو می‌كنیم.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج