آبگوشت با لوبیا چشم‌ بلبلی
۲۴۸۳۵۴
۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶
۲۳۹۷۱ 
اگر مدتي است كه به خاطر داشتن مشكل گوارشي كلا آبگوشت را از ليست غذاهاي‌تان حذف كرده‌ايد و حتي خيساندن نخود و لوبيا از قبل هم، دردي را برايتان دوا نمي‌كند، آبگوشت را با لوبيا چشم بلبلي بپزيد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: اگر مدتي است كه به خاطر داشتن مشكل گوارشي كلا آبگوشت را از ليست غذاهاي‌تان حذف كرده‌ايد و حتي خيساندن نخود و لوبيا از قبل هم، دردي را برايتان دوا نمي‌كند، آبگوشت را با لوبيا چشم بلبلي بپزيد. مطمئن باشيد مشكلتان برطرف مي‌شود و با خيال راحت مي‌توانيد آبگوشت بخوريد.

آبگوشت با چشم‌بلبلي

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت آبگوشتي
  • 2 عدد پياز
  • 2 عدد سيب‌زميني بزرگ
  • 1 پيمانه لوبيا چشم‌بلبلي
  • 300 گرم سبزي شامل تره، جعفري، شنبليله (مقدار شنبليله كمتر از جعفري و تره باشد)
  • 2 عدد گوجه‌فرنگي
  • 4 عدد ليمو عماني
  • 1 ق‌م زردچوبه
  • 1 ق‌س رب
  • 1 ق‌س ادويه مخلوط
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • 3 حبه سير
  • كمي روغن

طرز تهیه:


1. ابتدا لوبيا را پاك كرده و پس از شستن، در كاسه مناسبي، مقداري آب بريزيد و بگذاريد حدود يك ساعت خيس بخورد. در اين فاصله گوشت را بشوييد، در سبد بريزيد و صبر كنيد تا آب اضافي آن خارج شود.

2. يكي از پيازها را پوست كنده و خرد كنيد. سپس در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار داده و پياز را تفت دهيد. بعد زردچوبه و ادويه مخلوط را اضافه كنيد و آن را نيز كمي حرارت دهيد تا طعم خامي‌اش گرفته شود.

3. حبه‌هاي سير را پوست كنده و به قطعات ريز خرد كنيد. پس از آن سيرهاي خرد شده را به پياز اضافه كنيد و همراه با آن كمي تفت دهيد. حالا گوشت را در قابلمه بريزيد و حدود 2 ليوان آب همراه با كمي نمك و فلفل اضافه كنيد. در اين مرحله حرارت زير قابلمه را كم كرده ، صبر كنيد تا گوشت بپزد.

4. سبزي‌ها را تميز كرده، بعد از شستن ريز خرد كنيد و پياز دوم را هم خرد كرده در تابه‌اي جداگانه با  كمي روغن روي حرارت قرار داده ، تفت دهيد تا پياز طلايي شود بعد سبزي‌ها را افزوده، تفت داده و  حرارت را خاموش كنید و كنار بگذاريد.

5. سيب‌زميني‌ها را پوست گرفته، بشوييد، به چهار قسمت تقسيم كرده و به همراه سبزي، داخل قابلمه حاوي گوشت بريزيد، سپس ليمو عماني‌ها را شسته توسط چاقو چند شيار در آن ايجاد كنيد و داخل قابلمه بريزيد، حالا گوجه فرنگي‌ها را هم به چهار قسمت تقسيم كرده داخل قابلمه بريزيد. در آخر نوبت اضافه كردن رب است. آن را هم افزوده و حرارت را كم كنيد تا آبگوشت جا بيفتد.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
France
23:03 - 1396/01/26
خسته نباشید پس لوبیا رو کی بزنیم؟!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج