یک خورش فسنجان خوشمزه با اردک
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
زمردی_داخلی1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۲۵۶۳۳۱
۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۵
۳۴۳۶۳
خورش فسنجان از جمله خورش هایی است که طرفداران خیلی زیادی دارد. البته طرز پختن آن نیز خیلی مهم است. اینکه فسنجانتان خوب از آب در بیاید خیلی هنر می خواهد. یک مسئله دیگر گوشت استفاده شده در فسنجان است که از هر نوع گوشتی می تواند باشد. در اینجا از اردک استفاده کرده ایم.
مجله آشپزی مثبت - نوشین  منصوبی: خورش فسنجان از جمله خورش هایی است که طرفداران خیلی زیادی دارد. البته طرز پختن آن نیز خیلی مهم است. اینکه فسنجانتان خوب از آب در بیاید خیلی هنر می خواهد. یک مسئله دیگر گوشت استفاده شده در فسنجان است که از هر نوع گوشتی می تواند باشد. در اینجا از اردک استفاده کرده ایم.

خورش فسنجان با اردک

مواد لازم برای 4 نفر

  • 300 گرم گردو  
  •  2 ق س  روغن مایع
  •  1 عدد اردک کوچک درسته
  •  به میزان لازم شکر و نمک و فلفل
  •  به میزان لازم رب انار  
  •  1ق س رب گوجه‌ فرنگی تفت داده شده
  • به میزان لازم زردچوبه

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

2. حالا نمک، شکر، رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.

3. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای اردک از گوشت گوسفند هم می‌توانید استفاده کنید. در این صورت قبل از اضافه کردن آن به خورش آن را کمی تفت دهید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
دکتر نائبی_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
زمردی_فوتر موبایل اصلی
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر