طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ با پلوپز
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۶۳۴۷۱
۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
۹۱۹۰۵
ته چین یکی از خوشمزه هایی است که تمام مدل های مختلف آن طرفداران زیادی دارد. به دلیل حجم زیاد علاقه مندان، هر روز دستور پخت های متنوعی برای این نوع غذا ارائه می شود. علاوه بر تنوع، راحتی پخت آن نیز مهم است.
وب سایت سوران: ته چین یکی از خوشمزه هایی است که تمام مدل های مختلف آن طرفداران زیادی دارد. به دلیل حجم زیاد علاقه مندان، هر روز دستور پخت های متنوعی برای این نوع غذا ارائه می شود. علاوه بر تنوع، راحتی پخت آن نیز مهم است.

مواد اولیه:

  • برنج 3 پیمانه
  • ماست 1 لیوان
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازم
  • قارچ خرد شده 100 گرم
  • مرغ 2 تکه
  • زرشک 1/3پیمانه
  • روغن مایع نصف لیوان
  • پیاز کوچک 1 عدد

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ با پلوپز

طرز تهیه:


1- ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت میدهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. (گلاب عطر فوقالعاده ای به زرشک میدهد)

2- قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت میدهیم کمی ابلیمو زده تا سیاه نشه. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه میکنیم.

3- برنج رو از قبل خیس کرده و ابکش میکنیم بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.

4- تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ماست و روغن مایه و زعفرون. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.

5- کف دیگ پلوپز را چرب کرده (البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز میریزیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته وکمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو میریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق میزنیم بدون دمکنی حدودا 1 ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و1 ساعت)

6- ته چین بعد از 1 ساعت آماده میشه و میتونید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:21 - 1394/12/18
اینهمه تبلیغ؟؟؟؟ اه اه
Iran, Islamic Republic of
22:55 - 1395/10/27
ببخشید .برنج از قبل خیس کنیم یعنی چی .تو اب بپزیم یا تو ابسرد فقط بزاریم
Iran, Islamic Republic of
11:02 - 1396/10/29
پلوپز من دیجیتاله اونو رو کدوم گزینه تنظیمکنیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان