طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۰۶۳۸۰
۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱
۵۰۱۳۰
برای امروز می خواهیم طرز تهیه کیک پرتقال را به شما آموزش دهیم. این کیک سرشار از ویتامین ث است و برای سلامتی تان بسیار مفید. حالا که هوا دوباره کمی سرد شده است، این کیک را بخورید که از سرما خوردگیتان جلوگیری کند.
وب سایت سوران: برای امروز می خواهیم طرز تهیه کیک پرتقال را به شما آموزش دهیم. این کیک سرشار از ویتامین ث است و برای سلامتی تان بسیار مفید. حالا که هوا دوباره کمی سرد شده است، این کیک را بخورید که از سرما خوردگیتان جلوگیری کند.

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال

مواد اولیه:

  • آرد 2 پیمانه
  • تخم مرغ تخم مرغ 4 عدد
  • شکر یک و یک دوم پیمانه
  • روغن یک دوم پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال یک دوم پیمانه
  • وانیل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • پرتقال 1 عدد
طرز تهیه:

1. ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید، سپس فر را گرم کنید. یک عدد پرتقال درشت را خوب بشورید. سپس پوسته آن‌را را رنده کنید. دقت کنید که قسمت سفید پرتقال رنده نشود چون باعث تلخ شدن کیک می‌شود. در آخر آب پرتقال را نیز بگیرید.

2. در مرحله‌ی بعد تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با هم‌زن خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و باز مخلوط را بزنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک (که سه بار از قبل الک کرده‌اید) را به آن اضافه کرده و با قاشق و به‌صورت دورانی هم بزنید.

 در آخر آب پرتقال را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید ( که از قبل چرب کرده‌اید) و بگذارید داخل فر روی درجه‌ی 180 سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه بپزد؛ البته این زمان بستگی به فر هم دارد.

3. وقتی کیک رو خارج می‌کنید چند دقیقه صبر کنید بعد آن‌را از قالب خارج کرده و بگذارید تا کاملا سرد شود.

4. برای درست کردن سس پرتقال از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید چون باعث می‌شود که سس کیک‌تان مزه ترشی پیدا کند گه با طعم شیرین کیک تناسب خوبی ایجاد می‌کند. اگر دوست ندارید می‌توانید از آب‌میوه پرتقالی استفاده کنید.

5. یک لیوان آب پرتقال را با یک قاشق نشاسته ذرت و دو قاشق شکر روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا جوش بی‌آید و غلیظ شود. نصف بسته ژله‌ی پرتقالی را را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله می‌توانید خامه هم به مواد اضافه کنید. اگر خامه بریزید باعپ می‌شود که رنگ سس پرتقالی‌تون کم‌رنگ شود.

6. زمان بدهید تا سس حسابی سرد و نیم‌بند شود. سپس روی کیک سرد بریزید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
استیل رگال_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
کالابرد_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر