طرز تهیه شیرینی نوروزی، بدون فر!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۰۶۳۹۵
۰۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۲
۲۴۸۴۱
این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید.فر هم که نمیخواد پس این میتونه شیرینی نوروزی امسال باشه واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند.
وب سایت سوران: این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید.فر هم که نمیخواد پس این میتونه شیرینی نوروزی امسال باشه واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند.

طرز تهیه تافی کاراملی عسل و شکلات

مواد اولیه :

  • شکلات تلخ 100 گرم
  • شکر 125 گرم
  • عسل 50 گرم
  • خامه 100 گرم
  • کره 5 گرم
طرز تهیه:

1.شکر و خامه رو توی دیگ یا شیر جوش میریزیم.

2.جنس دیگ مهم نیست.

3.روی حرارت متوسط اجاق قرار میدیم. و هم میزنیم.

4.وقتی شروع کرد به قل زدن، زمان میگیریم و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

5.ولی اگر با تلخی شکلات مشکل دارید میتونید با درصد های پایینتر کار کنید.

6.شکلات رو خورد میکنیم.

7.عسل و کره و شکلات رو توی دیگ میریزیم و هم میزنیم و روی حرارت متوسط اجاق مرار میدیم.

8.مرتب هم میزنیم.

9.از عسل طبیعی استفاده نکنید. حتما از عسل صنعتی بازاری استفاده کنید.

10.به هم زدن ادامه میدیم. اگر دماسنج داریم که باید به دمای 120 درجه سانتیگراد برسیم.

لزومی نداره حتما دماسنج داشته باشید.به غلظتش خوب دقت کنید.

11.باز بذاریدش روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید.

12.یکی از راه های تشخیصش اینه که موقعی که داریم هم میزنیم کارامل اینقدر غلیظ شده که کف دیگ کاملا تمیز دیده میشه. یعنی یه جورایی کشدار و غلیظه.

13.اگر دارید مرتب هم میزنید نباید نگران سوختنش باشید. حرارت زیر دیگ اونقدری نیست که شکلات رو بسوزونه. پس اینقدر به هم زدن سریع و مرتب ادامه بدید تا به غلظتی که گفتم برسید.

14.از قبل توی یک ظرف با ابعاد حدودی 10 در 10 سانتیمتر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.

15.لزومی نداره مربع باشه میتونه مستطیلی باشه. ابعادش ولی تو همین مایه ها باشه.

16.مایه رو توی قالب میریزیم.

17.برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا سفت شه.

18.حالا با کارد به ابعاد مورد نظر برش میزنیم.

19.برای سهولت کار هر بار لبه کارد رو تمیز کنید و بعد برش بزنید.

20.این رو هم بگم که چون کارامل سفته، برش زدنش انرژی میخواد!

خب به همین سادگی. حالا لای کاغذ روغنی یا زر ورق بپیچید و تزئین کنید. یا اینکه نه همینطوری برش زده توی ظرف خوشگل بچینید و سرو کنید.

در صورت دلخواه میتونید از اسانس یا ادویه هایی مثل هل و دارچین هم استفاده کنید. یا با ترکیبی از آجیل خورد شده.

کاراملها رو در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. عمرش هم خیلی خوبه میتونید هفته ها داشته باشیدش.

با پودر پسته یا بادام یا سایر آجیلها و همچنین ادویه ها توش تنوع ایجاد کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
ایرانیان- فوتر موبایل222
ایرانیان-فوتراصلی222
استیل رگال_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر