طرز تهیه کاپ‌کیک شکلاتی آلمانی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
لاله زار مال_3
ادیب_3
لاله زار مال_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۶۸۳۹۷
۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶
۱۷۴۸۰
این کاپ‌کیک بسیار هوس‌برانگیز است و آدم با دیدن آن می‌خواهد همه‌اش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی می‌چسبد.
وب سایت سرآشپز پاپیون: این کاپ‌کیک بسیار هوس‌برانگیز است و آدم با دیدن آن می‌خواهد همه‌اش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی می‌چسبد.

مواد لازم

  • بستنی شکلاتی - گردویی ۱ عدد
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آرد کامل ۱ پیمانه
  • شکلات شیرین ۴۵۰ گرم
  • آب ۱/۴ پیمانه
  • کره آب‌ شده ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بستنی کاراملی به مقدار لازم
  • نارگیل رنده شده ۲/۳ پیمانه

 کاپ کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه:

  1. قالب‌های مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
  2. در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
  3. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. ۳۰ ثانیه کافی است. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید.
  4. مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت هم‌زن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.
  5. سپس مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
  6. قالب‌ها را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
  7. پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.
  8. برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیم‌لیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
ترجمه زندگی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
تنورستان_فوتر