کیک کیت‌کت را حتما امتحان کنید!
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۷۶۶۸۸
۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۸
۱۶۳۱۶
کیت کت، شکلاتی فوق العاده خوشمزه و محبوب است که می‌توانید این کیک خوشمزه را با آن تهیه کنید و لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: کیت کت، شکلاتی فوق العاده خوشمزه و محبوب است که می‌توانید این کیک خوشمزه را با آن تهیه کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 12 نفر

مواد لازم:

  • آرد: 3 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • روغن مایع: دوسوم پیمانه
  • سرکه سیب یا سرکه سفید: 2 قاشق سوپخوری
  • اسانس وانیل: یک قاشق سوپ خوری
  • شکلات کیت کت: به مقدار لازم
  • شکلات سفید: به مقدار لازم
  • کره (ذوب شده): 170 گرم
  • شکلات تلخ: یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه
  • اسانس وانیل: سه چهارم قاشق چای خوری
  • خامه پرچرب: یک دوم پیمانه
 
کیک کیت‌کت 

طرز تهیه:
 
1. برای تهیه کیک، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
2. آب، روغن مایع، سرکه سیب یا سرکه سفید و اسانس وانیل را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.
 
3. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
 
4. خمیر را در دو قالب گرد از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند.

5. برای تهیه لایه میانی، شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و کره ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
 
6. پودر شکر، اسانس وانیل و خامه پرچرب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
7. مخلوط کره، شکلات را اضافه و مخلوط کنید.
 
8. کیک های خنک شده را به صورت لایه ای روی هم قرار دهید و قسمت میانی، و روی آنها و دور تا دور را با مخلوط شکلات پوشش دهید.
 
9. دور تا دور کیک را با شکلات کیت کت و شکلات سفید تزیین کنید.

نکته:

بهتر است برای تهیه خمیر کیک، آرد را ابتدا الک کنید. قبل از افزودن مخلوط شکلات و کره به بقیه مواد، اجازه دهید این مخلوط خنک شود. در صورت تمایل می توانید دور تا دور کیک را با رُبان ببندید و تزیین کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
United States
22:21 - 1396/12/27
از استفاده هر گونه پارچه بر روی مواد خوراکی خودداری کنید( روبان)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
روانشناسی مرهم_ فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تنورستان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
اورانوس_فوتر2