دستور پخت کیک زرشک
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
سمپاشی امحا_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_3
سمپاشی امحا_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
سمپاشی امحا_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۸۰۱۲۱۶
۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷
۱۲۷۹۲
کیک ها از انواع خوراکی های خوشمزه هستند که می توانید آن ها را با طعم های مختلفی بپزید, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک زرشک را در اختیار شما قرار می دهیم.

روزنامه ایران - سهیلا کامرانی: کیک ها از انواع خوراکی های خوشمزه هستند که می توانید آن ها را با طعم های مختلفی بپزید, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک زرشک را در اختیار شما قرار می دهیم.

مواد لازم:

  • زرشک نصف پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • وانیل یک سوم قاشق چایخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • شیر یک سوم پیمانه
  • آرد یک پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

دستور پخت کیک زرشک

طرز تهیه:

1. زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافی‌اش خشک شود،.

2. سپس تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید. روغن مایع را اضافه و یک دقیقه بزنید. سپس شیر را اضافه و با همزن دستی ویسک کنید.

3. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید(ویسک کنید) و در دو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی ویسک کنید. دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون پف کیک می‌خوابد، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی است.

4. حالا یک قاشق آرد در یک کاسه بریزید و زرشک‌ها را اضافه و به آرامی مخلوط کنید. سپس در یک صافی بریزید و اضافی آرد را بتکانید.

5. سپس به مواد اضافه کنید و خیلی کم و آرام با لیسک فولد کنید و در قالب بریزید.

6. بعد درون فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده اید بگذارید تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود.

7. بعد از حدود 30 دقیقه پخت، چک کنید.

نکته:

  • ترشی این کیک کمتر از کیک آلبالو است ولی می‌توانید یک قاشق غذاخوری به اندازه، شکر اضافه کنید.
  • هر موقع خواستید از زرشک تازه استفاده کنید، حتماً اول آن را بشویید و بعد دون کنید.
  • می‌توانید مقدار زرشک را کمتر کنید.
  • کف و دیواره قالب را با روغن جدا‌کننده بزنید تا کیک به قالب نچسبد.
  • اگر خواستید این کیک را بدون فر درست کنید همین دستور را دقیق اجرا کنید فقط در مرحله آخر داخل تابه یا قابلمه بریزید و در آن را دمکنی و زیر آن شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید تا با حرارت کم بپزد. فقط حرارت خیلی کم نباشد چون کیک نمی‌پزد، همین‌طور دقت کنید سایز قابلمه مناسب باشد تا ارتفاع کیک زیاد نشود چون اگر کیک قطور باشد ممکن است دیر بپزد و پف کیک بخوابد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
استیل رگال_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
شفا_فوتر
چوب و هنر _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
دیاکو_فوتر داخلی
بانک کتاب پایتخت_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
استیل رگال_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر