طرز تهیه خورشت هویج تبریزی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۸۰۵۵۰۹
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶
۱۳۷۹۳
خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.

برترین ها: خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.

به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را دارید , باید مقدار ادویه هارا تغییر دهید تا بوی گوشت گوسفندی , خورشت را بدبو نکند .

مواد لازم خورشت هویج برای 4 نفر:

  • هویج 400 گرم
  • مرغ 400 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • آلو 100 گرم
  • زعفران دم کرده 4 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
  • نمک , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج:

ابتدا پیاز را رنده کرده و سرخ کنید.

بعد از طلایی شدن پیازها , مرغ و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید . به مدت 4 دقیقه مواد را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.

آب را به خورشت اضافه کنید, سپس نمک و فلفل را به مرغ بیافزایید.

کمی منتظر بمانید تا مواد جوش بیاید , در قابلمه را کامل بگذارید و شعله را روی حالت کم تنظیم کنید.

در این فاصله هویج هارا پوست کنده و خلالی خرد کنید. در ماهیتابه ای جداگانه هویج هارا سرخ کنید .

مرغ را بررسی کنید , زمانی که مرغ به حالت نیم پز رسید , ( حدود یک ساعت پس از پخت ) هویج های سرخ شده را همراه با آلو به مرغ اضافه کنید.

اجازه دهید که مواد حدود 40 دقیقه با شعله بسیار کم پخته شود , سپس زعفران را داخل خورشت ریخته و به آرامی هم بزنید. بگذارید زعفران حدود 10 دقیقه با خورشت بجوشد. غذا اماده است.

نکات:

1.این خورشت را نباید زیاد بهم بزنید, چرا که مواد آن به راحتی له می شوند .

2.اگر برای پخت این خورشت از گوشت استفاده می کنید , نمک را در مرحله آخر به خورشت اضافه کنید . ( نمک باعث سفت شدن گوشت می شود )

3.اگر می خواهید خورشتی ملس و یا ترش داشته باشید , باید قبل از افزودن زعفران , به آن آبلیمو اضافه کنید .

4. طعم مرسوم و اصلی خورشت شیرین است . بنابراین ممکن است حالت ترش این خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد .

5.اگر آلوهای خریداری شده , نرم هستند , آلو را کمی دیرتر به خورشت اضافه کنید .

6.اندازه خرد شدن پیاز در این خورشت , سلیقگی می باشد و حتما نیاز به رنده کردن آن نیست .

 

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:53 - 1397/09/17
خیلی خوشمزه هست
حتما امتحان کنید
Iran, Islamic Republic of
12:19 - 1397/09/17
ما که تبریزی هستیم خورشت هویج رو این مدل درست نمیکنیم. خورشت هویج بهترین حالتش سرخ شده با گوشت قرمز بهتره ماهیچه باشه. ولی با مرغ هم میشه درست کرد.
Iran, Islamic Republic of
17:24 - 1397/09/17
بسیار خوشمزه!
Iran, Islamic Republic of
00:53 - 1397/09/18
من تبریزی هستم ما تا حالا به این شکل خورشت هویج درست نکردیم هویج رو نازک نازک می کنیم اینا دیگه چیه
Iran, Islamic Republic of
09:49 - 1397/09/18
خورشت هویج تبریزی اصلا این طوری درست نمیشه .حداقل 40 ساله میخوریم و 30 هست خودم درست میکنم. همیج خلالی را با شعله ملایم انقدر سرخ میکنیم تا هم سرخ و هم پخته شود بعد در کنار گوشت گوسفندی سرو میشه اکثر تبریزی ها هم ترش درست میکنن .یعنی به هویج آبلیمو یا ابغوره میریزن تا کمی ترش باشد.هویجی که آب بخوره و داخل خورش 40 دقیقه بمونه اصلا خورشت اصیل تبریزی نیست
Iran, Islamic Republic of
13:51 - 1398/09/11
اره بابا منم تبریزی هستم ماهم نازک سرخ میکنیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
کالابرد_فوتر
فنی آتل_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر عارفی - فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر