۱۵۲۶۹۶۲
۳ نظر
۳۸۳۹
۳ نظر
۳۸۳۹
پ

ماجرای پیام خبرساز رضا رشیدپور به دونالد ترامپ

در روزهایی که فضای رسانه‌ای کشور بیش از همیشه تحت تأثیر تحولات سیاسی قرار گرفته، اظهارات تازه‌ی چهره‌هایی چون مسعود پزشکیان و رضا رشیدپور، بازتابی گسترده در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشته است.

برترین‌ها: در روزهایی که فضای رسانه‌ای کشور بیش از همیشه تحت تأثیر تحولات سیاسی  قرار گرفته، اظهارات تازه‌ی چهره‌هایی چون مسعود پزشکیان و رضا رشیدپور، بازتابی گسترده در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشته است. از یک سو، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب، در گفت‌وگویی با تاکر کارلسون مجری آمریکایی، موضع‌گیری‌هایی را مطرح کرده که به‌ویژه بخش‌هایی از سخنان او درباره شعار «مرگ بر آمریکا» با واکنش‌های متفاوتی همراه شده‌ است. پزشکیان در این گفتگو تلاش کرده تا با نگاهی واقع‌گرایانه‌تر به ماجرای ایران و ایالات متحده، پیام‌هایی از تعامل و تغییر گفتمان را منتقل کند، موضوعی که در آستانه آغاز دوره ریاست‌جمهوری‌اش بسیار قابل توجه است.

99

از سوی دیگر، رضا رشیدپور، مجری و چهره رسانه‌ای پرحاشیه، که طی هفته‌های اخیر نیز با برخی حواشی مواجه بوده، با اظهارنظری غیرمنتظره بار دیگر توجه‌ها را به خود جلب کرده است. او در اظهارنظری اعلام کرده که آمادگی دارد با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، گفت‌وگویی انجام دهد؛ پیشنهادی که در فضای مجازی بازتاب زیادی داشته و واکنش‌های متفاوتی را در پی داشته است.

22

در دوره‌ای که مرز میان سیاستمدار و رسانه‌ای بودن کمرنگ شده، و افکار عمومی دیگر نه‌فقط از طریق بیانیه‌های رسمی، بلکه از دل گفتگوها، توییت‌ها و مصاحبه‌های زنده شکل می‌گیرد، هر اظهارنظر می‌تواند به یک نقطه عطف در گفتمان عمومی بدل شود. از یک سو، پزشکیان تلاش دارد تصویری متفاوت از سیاست خارجی ایران ارائه دهد؛ تصویری که شاید برخلاف رویه‌های مرسوم، نگاهی منعطف‌تر و دیپلماتیک‌تر را پیشنهاد می‌کند. از سوی دیگر، رشیدپور با ورود به فضای گفتگوهای بین‌المللی – هرچند در قالبی غیررسمی و رسانه‌ای – نشان می‌دهد که رسانه و چهره‌های آن تا چه اندازه می‌توانند در شکل‌دهی به روایت‌ها و حتی ابتکارهای سیاسی ایفای نقش کنند. در چنین شرایطی، جامعه ایرانی در میانه‌ی انبوهی از روایت‌های متقاطع قرار گرفته است.

کاربری به نام میرا در واکنش به اقدام رشیدپور نوشت: الان واقعا خودش را با کارلسون مقایسه کرد؟ جدا؟ چه اعتماد به نفسی واقعا؛ احتمالا به عنوان نمونه گفت‌وگوی چالشی و درخشانش هم آن مصاحبه با سحر قریشی را قرار است برایشان بفرستد!!

جیم نیز با کنایه به رشیدپور می‌نویسد: رضا جان شما تهش برنامه حالا خورشید، معاون آب و فاضلاب منطقه ۱۱ تهران رو دعوت می‌کردی صبح از لزوم صرفه جویی برای مردم بگه.چطور شد خودت رو با تاکر کارلسون مقایسه کردی؟

محمد: با رفتارهای غیرمنتظره‌ای که تا حالا از ترامپ دیدیم اصلا بعید نیست یهو فردا پاشیم ببینیم دعوت به مصاحبه رشیدپور رو قبول کرده..

وینچستر هم  به ماجرای رشیدپور اینگونه واکنش نشان داده: واقعا حوصله آدم توی این مملکت هیچوقت سر نمیره.همیشه یک سوژه خنده ای پیدا میشه.

دکتر سوکراتس: اگه می‌نوشت ممنونم از توجهتون به این موضوع احتمال داشت مصاحبه‌ای رخ بده.

مسعود نیز معتقد است: اقای رشید پور، دوستانه عرض می کنم اصولا کارنامه فرد برای چنین درخواستی باید از نظر میزان مخاطب در کشور میزبان و حوزه نفوذ در کشور مهمان تایید شود . به نظرتون ،شمااین ویژگی ها رو دارین؟ من فقط بابت اشنا شدن با حوزه جهانی رسانه ها نوشتم. 

مهدی: آقای رشیدپور حداقل انگلیسی همین توییت رو میزاشتی که بتونن بخونن.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ترامپ رییس‌جمهور پیشین آمریکا؟!

  • ناشناس

    اصلا هم از این یارو خوشم نمیاد

  • ناشناس

    جدی میفرمایید؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج