۱۵۲۹۴۰۵
۳۵۰۶
۳۵۰۶
پ

یونان به ورزشکاران ایرانی ویزا نداد

در فاصله ۱۱ روز تا آغاز رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان در یونان، سفر ملی‌پوشان کشتی ایران به این رقابت‌ها به دلیل مشکل ویزا در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

فرارو: رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان ۲۰۲۵ از ۶ مرداد در آتن پایتخت یونان برگزار می شود. فدراسیون کشتی از مدت ها پیش طی نامه‌نگاری با اتحادیه جهانی کشتی و همچنین فدراسیون کشتی یونان خواستار همکاری برای صدور روادید ملی‌پوشان نوجوان ایران جهت اعزام به رقابت‌های قهرمانی جهان شده اما با وجود اعلام همکاری کشور میزبان، سفارت یونان تاکنون روادید را صادر نکرده است.

دربی

سفارت یونان در تهران پس از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان، کار خود را آغاز کرد و پس از پیگیری های فدراسیون کشتی مدارک نفرات اعزامی را تحویل گرفت اما با عنوان کردن مواردی مانند ناقص بودن مدارک یا نداشتن زمان کافی، هنوز اقدام به صدور روادید ملی پوشان کشتی ایران نکرده است.

در این میان فدراسیون کشتی نیز بار دیگر ضمن مکاتبه با اتحادیه جهانی کشتی و اعتراض به عدم همکاری میزبان رقابت‌های قهرمانی جهان، خواستار تسریع در روند صدور ویزا با توجه به زمان کم باقیمانده تا این مسابقات شده است.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج