۱۵۸۰۳۵۴
۵۶۸۸
۵۶۸۸
پ

اوسمار و باکیچ پرسپولیس را ترک کردند

تعطیلی تمرینات پرسپولیس پس از شکست مقابل ملوان، اوسمار ویرا و مارکو باکیچ برای تمدید ویزای کاری راهی جزیره کیش شدند

فرهیختگان: کاروان تیم پرسپولیس شب گذشته و پس از شکست برابر ملوان از انزلی به تهران برگشت و امروز را به استراحت پرداختند. با تعطیلی تمرین امروز پرسپولیس، اوسمار ویرا و مارکو باکیچ فرصت را غنیمت شمرده و راهی جزیره کیش شدند. البته این سفر تفریحی نیست از این جهت که هر دو برای تمدید ویزای کار خود باید راهی این جزیره می‌شدند.

419233

 هر دو فردا صبح به تهران بازگشته و در تمرین سرخپوشان شرکت خواهند کرد. پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر روز شنبه 25 بهمن ماه در سیرجان میهمان گل‌گهر خواهد بود.

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج