شرط پلیس برای ورود به اماکن انتظامی اعلام شد
جانشین فرمانده کل انتظامی فراجا با تأکید بر ضرورت رعایت مقررات در اماکن انتظامی اعلام کرد ورود افراد با پوششهای ناهنجار به این مراکز ممنوع است.
خبرفوری: جانشین فرمانده کل انتظامی فراجا با تأکید بر ضرورت رعایت مقررات در اماکن انتظامی اعلام کرد ورود افراد با پوششهای ناهنجار به این مراکز ممنوع است.

سردار قاسم رضایی گفت: برای ورود به اماکن پلیس، رعایت حجاب الزامی است و آقایانی که با شلوارک یا لباسهای ناهنجار مراجعه کنند، اجازه ورود نخواهند داشت.
وی همچنین با اشاره به رعایت ضوابط در شرایط مختلف افزود: حتی در مواردی مانند مراجعه شهروندان برای اقامه نماز، اگر محلی برای پارک خودرو وجود نداشته باشد، نباید مقررات نقض شود. به گفته او، برخورد با چنین مواردی میتواند در قالب تذکر و رفتار اصلاحی انجام شود.
نظر کاربران
یادمه یه سفر کاری اومده بودیم تهران وسایل داخل ماشینمونو دزد زده بود، از چمدون لباسی تا هرچی که فکر کنین، فقط شلوارک پام برام مونده بود که وقتی برای شکایت رفتیم کلانتری (محله مشیریه) رامون ندادن... اخه مومن خدا از کجا شلوار بیارم وقتی همه چیمو دزد زده؟ حالا اومدن قانونش کردن... هرچی میگذره بیشتر به این باور میرسم تا شماها بر سرکار هستین این مملکت روی خوش نمیبینه