تقدیر فرمانده سپاه از مردم غیور سردشت
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مردم غیور و مقاوم شهر مرزی سردشت با ایستادگی و استقامت مثال زدنی خود در برابر دشمن بعثی، درس عزت و آزادگی را به همگان آموختند.
خبرگزاری ایرنا: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مردم غیور و مقاوم شهر مرزی سردشت با ایستادگی و استقامت مثال زدنی خود در برابر دشمن بعثی، درس عزت و آزادگی را به همگان آموختند.
سرلشکر پاسدارˈ محمدعلی جعفریˈ در پیامی به همایش سالروز بمباران شیمیایی سردشت که روز شنبه با حضور جمعی از مسوولان کشوری و لشکری در سالن دو هزار نفری این شهرستان برگزار شد افزود: بی شک بمباران شیمیایی سردشت در هفتم تیر سال ۶۶ توسط دشمن زبون بعثی بی شبهه و بی تردید، سندی بر مظلومیت مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی و بخصوص سردشت قهرمان است.
وی اضافه کرد: فاجعه بمباران شیمیایی سردشت فاجعه دردناکی است که صدای مظلومیت قربانیانش تا همیشه تاریخ در گوش جهانیان خواهد پیچید تا شاید روزی منادیان دروغین و فریبکار حقوق بشر، گوشه ای از وظایف ذاتی خود را مورد توجه قرار دهند، مدعیانی که فجایع بشری سردشت و حلبچه را دیدند ولی به دلیل اختناق حاکم بر رسانه های خبری تبلیغی، اذهان عمومی ملت ها از ابعاد وحشتناک این جنایت و عوارض هولناک آن بی خبرند.
سرلشکر جعفری یادآور شد: امسال بار دیگر و در بیست و هفتمین سالروز فاجعه بمباران شیمیایی شهر سردشت توسط دژخیمان ددمنش بعثی، یاد و خاطره بیش از ۸۰۰ شهید و دو هزار جانباز این حادثه را گرامی می داریم باشد که این یادواره بهانه و مجالی گردد تا صدای مظلومیت مردم غیر نظامی و کودکان معصوم آسیب دیده، حتی نسل های بعدی مردم سردشت دلاورخیز را از این جنایات به گوش جهانیان برسانیم.
وی گفت: باید به جهانیان اعلام کنیم و افکار عمومی ملت های آزادیخواه را به لزوم تلاش و حرکت جدی برای پیشگیری از تولید، توسعه و بکارگیری سلاح های شیمیایی و کشتار جمعی توسط قدرت های سلطه و جهانخوار بویژه امریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی ترغیب کنیم.
فرمانده کل سپاه در پایان پیام خود آورده است: اینجانب بار دیگر ضمن بزرگداشت یاد و خاطره مردم مظلوم و بی دفاع سردشت و شهدای والامقام و جانبازان صبور حمله شیمیایی سال ۶۶ از خداوند متعال برای شهیدان این واقعه، علو درجات، برای جانبازان شفا و برای بازماندگان شهدا، صبر آرزومندم.
توفیق شما مردم ولایتمدار و نیز دست اندرکاران این یادواره ارزشمند را در سایه توجهات خاصه حضرت ولیعصر (عج) تحت زعامت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مسالت می نمایم.
در این همایش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نمایندگان شهرهای سردشت و پیرانشهر، ارومیه، مهاباد، اشنویه و نقده، جمعی از مسوولان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، ائمه جمعه شهرهای جنوب آذربایجان غربی، فرمانده لشکر سپاه شهدا و نیروی انتظامی آذربایجان غربی و جمع کثیری از مردم سردشت و مصدومان شیمیایی این شهرستان حضور داشتند.
در بمباران شیمیایی سردشت در ۷ تیر ۱۳۶۶ رژیم بعثی عراق با استفاده از بمب های شیمیایی چهار نقطه پر ازدحام سردشت از توابع استان آذربایجان غربی را بمباران کرد.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع ترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات منفی بسیاری به وجود آورد و این شهر اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هسته ای هیروشیما نامیده شده است.
این شهرستان با ۱۱۱ هزار نفر جمعیت در ۲۵۰ کیلومتری جنوب ارومیه مرکز استان آذربایجان غربی و هم مرز با کشور عراق واقع شده است.
تبلیغات متنی
-
یک نماینده: زنان باید موتورسواری را فقط با مربی زن یاد بگیرند
-
واکنش علی ضیا به توهین زننده مجری صداوسیما
-
واکنش وزارت خارجه به احتمال گفتگوی پزشکیان و ترامپ
-
جرایم مالیاتی بخشیده میشود، اما فقط با یک شرط
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
شاخص بورس امروز تاریخی شد!
-
اسکوچیچ برای صدرنشینی ربات به زمین فرستاد!
-
نخستین تصویر از بهنوش طباطبایی در «گیس»
-
بیمه برای این موتورسواران اجباری شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
-
عفو جرایم بیمه برای همه وسایل نقلیه؛ اجرای طرح بخشودگی تا پایان بهمن ۱۴۰۴
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
رئیس قوه قضاییه: زمان پهلوی مردم تحقیر شدند
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر