adexo3
۱۳۷۵۶۵۲
۶ نظر
۱۷۰۱
۶ نظر
۱۷۰۱
پ

افزایش عجیب قیمت انواع کباب لاکچری با اسامی خاص!

غذا‌های کبابی در سال‌های اخیر افزایش قیمت زیادی داشته است. علت اصلی این گرانی، افزایش قیمت مواد اولیه است.

فرارو: غذا‌های کبابی در سال‌های اخیر افزایش قیمت زیادی داشته است. علت اصلی این گرانی، افزایش قیمت مواد اولیه است. همزمان با افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ، قیمت انواع کباب‌ها افزایش پیدا کرد. این افزایش قیمت در کباب گوسفندی بیشتر خودش را نشان می‌دهد.

غذا‌های کبابی در سال‌های اخیر افزایش قیمت زیادی داشته است. علت اصلی این گرانی، افزایش قیمت مواد اولیه است. همزمان با افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ، قیمت انواع کباب‌ها افزایش پیدا کرد. این افزایش قیمت در کباب گوسفندی بیشتر خودش را نشان می‌دهد.

افزایش عجیب قیمت انواع کباب لاکچری با اسامی خاص!

در حال حاضر هر کیلو گوشت ران با دنده گوسفندی در مغازه‌های قصابی سطح شهر تهران به طور متوسط ۵۰۰ هزار تومان و هر کیلو راسته گوسفندی بدون استخوان ۷۵۰ هزار تومان است. بر این اساس، قیمت کباب گوسفندی هم گران تمام می‌شود

البته گفتنی است با انجام واردات گسترده گوشت قرمز به کشور، در حال حاضر بازار گوشت قرمز به خصوص گوشت گوسفندی به ثبات رسیده و مدتی است شاهد افزایش جدید قیمت گوشت قرمز در بازار نیستیم، اما آنچه که قابل توجه است، افزایش قیمت کباب در برخی رستوران‌هاست.

در این گزارش، قیمت هر پرس کباب در مناطق جنوبی، مرکزی و شمال شهر تهران آمده است.

قیمت کباب‌های لاکچری

پارسال، همین موقع از سال، اگر شما هوس می‌کردید یک پرس چلوکباب را در کبابی‌های معروف تهران که بیشتر غذا‌های کبابی سرو می‌کنند، بخورید به طور متوسط هر پرس چلوکباب برای شما ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان تمام می‌شد. اما رصد بازار نشان می‌دهد امسال قیمت غذا‌های کبابی در منوی این رستوران‌ها چند بار افزایش یافته است. برای نمونه، هر سیخ کباب لقمه گوسفندی (به وزن ۲۵۰ گرم) در ابتدای سال ۲۰۰ هزار تومان بوده است که در حال حاضر به ۲۲۵ هزار تومان افزایش یافته است.

این افزایش قیمت به نسبت ناچیز به نظر می‌رسد، اما وقتی قیمتِ الان کباب بره و شیشلیک را با قیمت‌های قبل مقایسه کنید، افزایش قیمت‌ها عجیب می‌شود. هر پرس کباب بره (شامل یک راسته بره به وزن ۳۸۰ گرم) و شیشلیک (به وزن ۵۰۰ گرم) در پاییز سال گذشته ۳۶۵ هزار تومان بوده است که امسال در اردیبهشت‌ماه به ۵۷۰ هزار تومان افزایش یافت و در حال حاضر ۷۲۰ هزار تومان است.

قیمت کباب‌های لاکچری که این روز‌ها اسامی متنوعی از جمله شاهی، مظفری، درباری، امیری، سالاری و ... نیز پیدا کرده‌اند، بیشتر از این‌ها تمام می‌شود. برای نمونه، قیمت هر پرس کباب مظفری مشتمل بر یک سیخ لقمه ۲۵۰ گرمی و یک سیخ شیشلیک ۵۰۰ گرمی با مخلفات ۸۹۵ هزار تومان و هر پرس کباب شاهی شامل یک سیخ شیشلیک ۵۰۰ گرمی و یک سیخ راسته بره ۴۰۰ گرمی به همراه مخلفات یک میلیون و ۳۹۰ تومان است.

قیمت کباب در رستوران‌های مناطق مرکزی و جنوبی شهر

گفتنی است یکی از دلایل مهم تفاوت قیمت کباب در رستوران‌های مختلف به نوع گوشت کبابی و همچنین وزن سیخ کباب برمی‌گردد. اما با این حال، قیمت کباب در رستوران‌های مناطق مرکزی و جنوبی تهران پایین‌تر است.

برای نمونه، هر پرس چلوکباب کوبیده در رستورانی حوال خیابان مطهری ۲۳۳ هزار تومان است. همچنین، هر پرس چلوکباب برگ گوسفندی شامل ۳۵۰ گرم برنج و ۱۷۰ گرم گوشت راسته گوسفندی ۳۶۲ هزار و ۵۰۰ تومان و هر پرس چلوکباب سلطانی هم ۳۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

در یکی از کبابی‌های بیرون‌بر حوالی بزرگراه نواب هم قیمت هر پرس خوراک کوبیده (دو سیخ) ۱۳۰ هزار تومان و قیمت چلوکباب کوبیده ۱۷۰ هزار تومان است. بالاترین قیمت در منوی این کبابی برای چلوکباب سلطانی است که هر پرس آن ۳۰۰ هزار تومان است.

در رستورانی در بازار شوش هم قیمت هر پرس چلوکباب لقمه اقتصادی ۱۵۰ هزار تومان و هر پرس چلوکباب لقمه مخصوص ۲۰۰ هزار تومان است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      بذار گران کنند کی میخره

    • ایرانی

      این قیمت ها ربطی به قیمت گوشت و مرغ نداره تماماً از عدم نظارت مسولین امر حکایت داره .

    • ن خ

      اینهمه کار میکنیم نه نفریح داریم نه استراحت ..حسرت کوچکترین چیزها هم به دلمون مونده...لعنت بهتون مسببین لعنت خدا به شما

    • ناشناس

      مردم ارزوی همه چی به دلشون موند چرا به داد مردم نمیرسید

    • اف،ام

      ای‌شکم،بی‌هنر‌پیچ‌پیچ....

    • ناشناس

      حالا بايد مراقب باشن اونهائى که ماهى يک بار هوس چلو کبا ب مى کنن به جاى گوشت گوسفند, گوشت خر يا سگ بهشون غالب نکنن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج