۱۵۷۷۷۷۵
۲ نظر
۱۰۱۴
۲ نظر
۱۰۱۴
پ

وزارت خارجه: هر تعرض، پشیمانی بزرگ به دنبال خواهد داشت

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به مواجهه ایران با یک «جنگ ترکیبی» تأکید کرد که کشورمان امروز قدرتمندتر از همیشه آماده پاسخ به هرگونه تعرض است و واکنشش فراگیر و پشیمان‌کننده خواهد بود.

ایسنا: سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به مواجهه ایران با یک «جنگ ترکیبی» تأکید کرد که کشورمان امروز قدرتمندتر از همیشه آماده پاسخ به هرگونه تعرض است و واکنشش فراگیر و پشیمان‌کننده خواهد بود.

ایران+و+آمریکا

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، در ابتدای نشست خبری امروز (دوشنبه) خود با تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و جانباز، این ایام را گرامی داشت. 

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با تحرکات نظامی اخیر آمریکا در منطقه و برگزاری رزمایش مشترک بین این کشور و برخی از اعضای شورای همکاری خلیج فارس گفت: واقعیت این است که ما با یک جنگ ترکیبی مواجه بوده و هستیم. 

وی افزود: در ادامه تعرض نظامی آمریکا و اسرائیل در خردادماه گذشته به ایران، در این چند ماه اخیر ما هر روز با ادعا و تهدید جدیدی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران مواجه بودیم. 

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: کشورهای منطقه به خوبی واقف هستند که هرگونه ناامنی در منطقه، فقط هدفش ایران نیست و ناامنی امری مسری است و به همین دلیل دغدغه مشترک بین کشورهای منطقه در مورد این تهدیدها وجود دارد. 

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: ایران نسبت به توانمندی‌های خود اطمینان دارد و ما تجربیات گذشته از جمله تجربه جنگ ۱۲ را در ذهن داریم و توانمندتر از هر زمانی به هرگونه تعرض به ایران پاسخی فراگیر و پشیمان کننده می‌دهیم. 

قطعنامه شورای حقوق بشر علیه ایران باعث شکاف در جامعه بین‌المللی شد

بقائی همچنین در این نشست در پاسخ به سوالی در مورد قطعنامه هفته گذشته شورای حقوق بشر علیه ایران گفت: این قطعنامه خود باعث شکاف در جامعه بین‌المللی شد. 

وی ادامه داد: دو کشور غربی آلمان و انگلیس در شورای حقوق بشر با ارائه یک سری مجموعه‌های جعلی، دروغ و اغراق‌آمیز سعی کردند که جامعه جهانی را مجاب کنند به پذیرش روایتی وارونه در مورد آنچه که در ایران اتفاق افتاده است، ولی ما در عمل دیدیم که نیمی از اعضای شورای حقوق بشر یعنی ۲۲ عضو به این قطعنامه رای منفی و یا ممتنع دادند و یا اساساً در رای گیری شرکت نکردند و این خود پیام مهمی داشت. 

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در اینجا جا دارد که از کشورهایی که مسئولانه واقعیت را تشخیص دادند و به این قطعنامه رای منفی دادند و یا طرف‌هایی که با رای ممتنع‌عدم همراهی خود با این کشورهای غربی نشان دادند تشکر کنم، البته ما انتظار داشتیم که برخی از این کشورها که رای ممتنع دادند رای منفی بدهند ولی در مجموع از اینکه با این رویکرد کشورهای غربی همراهی نکردند و اجازه ندادند که رای آن‌ها علیه ایران مصادره شود، تشکر می‌کنیم.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    هر روز همینو میگی

  • ناشناس

    تمام‌ سخنگوها از اول انقلاب کلا دو سه جمله گفتند هنوزم دارن میگن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج