۶۶۰۱۴
۱۴ نظر
۵۰۰۰
۱۴ نظر
۵۰۰۰
پ

مصباحی مقدم:

یارانه نقدی باعث شده بعضی ها کار نکنند!

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: پرداخت یارانه نقدی باعث شده که برخی از کارگرها دست از کار بکشند و به همان میزان یارانه ای که به حساب آنها واریز می شود بسنده کنند، افزود: سیاستها باید سیاستهای تشویق به کار و تولید بوده و تقویت کننده باشد نه اینکه پول بدهد.

خبرگزاری مهر: حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم ظهر پنجشنبه در بیست و دومین اجلاس سراسری نماز با اشاره به اینکه ذکر الهی و یاد خدا و محور قرار گرفتن خدا در زندگی منشاء خیرات و حل مشکلات است، اظهار داشت: باید کاری کنیم که زندگی بر محور یاد خداوند متعال شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه بخشی از یاد خدا در قالب نماز معنا می یابد، تصریح کرد: نماز است که موجب می شود انسان در هر زمان از شبانه روز به یاد خدا باشد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه خداوند به گونه ای نمازهای یومیه را قرار داده که انسان در تمام شبانه روز به یاد خدا باشد، افزود: زندگی انسان بر اساس نماز و اوقات نماز پایه ریزی شده است.

نماز، کسب و کار را پاک و حلال می کند

حجت الاسلام مصباحی مقدم با بیان اینکه نماز، کسب و کار را پاک و حلال می کند، گفت: تعطیل کردن کسب و کار به منظور نماز خواندن باعث نیرو گرفتن انسان برای درست عمل کردن در کسب و کار می شود.

وی یادآور شد: در گذشته نیز مومنان و حوزه های علیمه بر اساس ظهر و مغرب ساعتها را کوک می کردند و مبنا و محور کارها زمان نماز بود.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تنظیم کردن اوقات زندگی بر اساس اوقات نماز همان سبک زندگی اسلامی است، اظهار داشت: متاسفانه زندگی ماشینی و پرمشغله امروز مانع از این است که از این سبک زندگی چیزی بماند.

حجت الاسلام مصباحی مقدم با تاکید بر اینکه کسی که به یاد خدا باشد سبک زندگی خاصی دارد، یادآور شد: چنین انسانی مطمئن به خداوند در تامین رزق و روزی است.

وی با بیان اینکه کسی که با تمام وجود در پی اقامه نماز است معتقد است که خداوند روزی را می رساند، گفت: چنین شخصی حرص نمی ورزد، حرام خواری نمی کند، غصب نمی کند و ربا خواری نمی کند.

در بازار اسلامی باید صداقت حاکم باشد

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بازاری که اعضا و اجزای آن مومنانی با سبک زندگی اسلامی هستند، سلامت اقتصادی حاکم بوده و احتکار، انحصار، گران فروشی و تبانی وجود ندارد.

حجت الاسلام مصباحی مقدم در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه سرمایه مادی، انسانی و اجتماعی سرمایه لازم برای فعالیت اقتصادی است، گفت: سرمایه اجتماعی به معنای یک نوع اطمینان خاطر در میان مردم در مورد فعالیت اقتصادی افراد است.

وی با بیان اینکه یکی از مبانی سرمایه اجتماعی وفای به عهد و پیمان است، اظهار داشت: امانت داری یکی دیگر از ارکان سرمایه اجتماعی است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در بازار اسلامی باید صداقت حاکم باشد، افزود: صداقت حاصل ایمان به خدا و یاد او است.

۱۰ شاخص سلامت اقتصادی در اسلام

حجت الاسلام مصباحی مقدم با برشمردن ۱۰ شاخص سلامت اقتصادی در اسلام گفت: دخالت حداقلی دولت در اقتصاد یکی از شاخص های سلامت اقتصادی است.

وی با بیان اینکه دولت نباید در اقتصاد زیاد ورود پیدا کند و منابع اقتصادی را قبضه کند، تصریح کرد: قیمت را باید بازار تعیین کند و ضروری است که کسب و کار برای فعالان اقتصادی باز باشد و دولت برای آنها مانع ایجاد نکند و سر راه راه آنها قرار نگیرد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نقش دولت نظارت بر جریان کسب و کار و جلوگیری از برزو بیماری های اقتصادی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم جریان عدالت در فرآیند اقتصاد را یکی دیگر از شاخص های سلامت اقتصادی دانست و افزود: حاکمیت سود سرمایه گذاری از دیگر شاخص های سلامت اقتصادی است.

اتحادیه ها گاهی با تبانی قیمتها را بالا می برند

وی با اشاره به اینکه در مناسبات اقتصادی سود سرمایه گذاری و نه سود پول باید حاکم باشد، تصریح کرد: اگر سود پول بدون اینکه وارد تولید شود مورد استفاده قرار گیرد همان ربا می شود و این امر همان چیزی است که بر بانکهای کشور حاکم است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود حاکمیت رقابت مثبت بر بازار را یکی دیگر از شاخص های سلامت اقتصادی دانست و اظهارداشت: رقابت منفی آن است که سرمایه گذارها به جان هم بیافتند و یکدیگر را حذف کنند.

حجت الاسلام مصباحی مقدم با تاکید بر اینکه رقابت مثبت به معنای رقابت در عرضه خدمات است، یادآور شد: در بازار نباید تبانی حاکم باشد.

وی با بیان اینکه اتحادیه ها گاهی با تبانی قیمتها را بالا می برند، افزود: اگر اتحادیه ها نبودند چه بسا برای مردم بهتر بود.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی حاکمیت معنویت و اخلاق در اقتصاد را یکی دیگر از شاخص های سلامت اقتصاد دانست و افزود: حاکمیت شفافیت در بازار از دیگر شاخص هایی است که برای تحقق سلامت اقتصادی ضروری است.

بعضی از سیاستها مردم را تنبل می کند

حجت الاسلام مصباحی مقدم با تاکید بر اینکه برقراری صداقت و وفای به عهد و پیمان از دیگر شاخص های سلامت اقتصادی است، اظهار داشت: بسیاری از پرونده های قضایی ناشی از بی صداقتی، دروغ و تقلب است که این امر شایسته بازار اسلامی نیست.

وی عشق به کار و کوشش را از دیگر شاخص های سلامت اقتصادی برشمرد و اظهار داشت: بعضی از سیاستها مردم را تنبل می کند که می توان در این رابطه به پرداخت یارانه نقدی اشاره کرد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پرداخت یارانه نقدی باعث شده که برخی از کارگرها دست از کار بکشند و به همان میزان یارانه ای که به حساب آنها واریز می شود بسنده کنند، افزود: سیاستها باید سیاستهای تشویق به کار و تولید بوده و تقویت کننده باشد نه اینکه پول بدهد.

حجت الاسلام مصباحی مقدم پیشتازی نسبت به دشمنان اسلام را از دیگر شاخص های سلامت اقتصادی دانست و گفت: جامعه اسلامی باید از نظر اقتصادی جامعه ای پیشتاز باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مجتبی

    آخه 45000 تومن کجای مخارج زندگی رو پوشش میده که باعث تنبلی مردم بشه.خواهش میکنم یکم تو اظهار نظرهاتون عقل هم دخیل کنید

  • بهرام

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    این عزیز فکر کرده مبله یارانه به جای چهل و پنج هزار تومان مبلغ چهار ملیون و پانصد هزار تومان است...
    برای همین دلش برامون سوخته و گفته ...
    نکنه تنبل بشن!!!

  • بدون نام

    واقعا که فکر نمکنید و حرف می زنید جناب فقط بلدید برید روی منبر بحرفید شما خودت میتونی با 45 تومان یک ماه دوام بیاری؟کار کو مردم برن سرکار؟

  • بدون نام

    واقعا که زرشک 45500تومان مید هند 4برابر میگرند. بیدار شو حاجی صبح شده

  • هانیه

    اخه نفری 45 تومن چی هست؟؟؟؟؟آم آتیش میگیره با این حرفا

  • پاینده آزاد

    این از اون حرفاس. نکنه ماهی 45 میلیون میریزن که ملت کار نکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • سید

    یعنی با چهل تومن هم مبشه اجاره داد هم قبضارو پراخت کرد هم یه ما خرج غذا وپوشاک کرد...
    نه دوست عزیز اینارو میگن چون میخوان جعمش کنن..فکر مردم ما هم جلوتر از اینا بوده..این جماعت فک کردن شیره مالیدن سر مردم کار خوبیه..قیمتارو نیگاه کنید باشه انشالله که برش دارن انشالله دلار هم بشه نهصد اگه نشد نهصد باشه مظلوم تر و راه بیاتر از این مردم هم هیشکی نیست..یارانه رو قعط کنن همه چیزم تا خرخره گرون کنن اینجوری بزار جعم چند نفریشون رازی بمونن..ولی بعد اون و حتی همین حالا که وضع همه خوب نیست اگه خلافکار بیشتر از این شد زحمت دار زدنش و زندانی کردنشون و پاشیدن خانواده ها همه بشه همون لغمه ایی که سر سفره یا میز غذا خوری یا سر پایی میزاری تو دهن اولادت..از اول هم مقصر مردم ما نبودن فقط شیطان صفتها زیاد شدن

  • ناشناس س س

    مگه شما تو این مملکت زندگی نمیکنید که این حرف رو میزنید؟
    یارانه که میگیریم هیچ ، زن و شوهر هر دو دوشیفت کار میکنن و بازم نمیرسن.
    چی واسه خودتون میگید؟
    از قدیم گفتن شکم سیر خبر از گرسنه نداره.
    واقعا حقیقت داره.
    زمزمه حذف یارانه ها به گوش میرسه

  • Hadi

    چرا تیتر عوض شد !!!!! تنبلی مگه چش بود؟

  • بدون نام

    ما دو نفري كار ميكنيم نميتونيم مخارج مون رو تامين كنيم اين چهل و پنج تومن چگونه ما رو تنبل ميكنه؟ فكر كن1

  • زهرا

    خيلي خنده دار بود اگر ميخواهيد قطع بشه لطفا" دليلي منطقي بياور.

  • بدون نام

    نکنه این اقا نون نمک میخوره

  • مجتبي

    شما اخر فكري براي ربا بانكي كردي چرا نميه كار ماند ساعت كوك ميكنيم براي نماز نگران نباش شما دنبال درست كردن كار خلاف شرع بانكها باش كه جلوي چشمان شما داره اتفاق ميافته

  • بدون نام

    پیشنهاد میدهم حاج آقا یه ماه کار نکنند و با 45000 تومان ارتزاق کنند...حاج آقا خوبی!!!یه کارگر سر خیابون روزی 45000 تومان حقوقشه...تقصیری هم نداری ...پشت میزت نشستی و از هیچ جا خبر نداری و فکر میکنی داری کار میکنی و حقوقت سر وقت میرسه و بقیه را تنبل می بینی...هر چند قسمت اول فرمایشاتتان در مورد نماز و رزق حلال دلچسب بود ولی قسمت اخر مهری بر کم اطلاعی شما از اکثریت کارگران این جامعه هست...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج