مجری تلویزیون به هوادار استقلال: خیارشور خودتی!
خواندن یک پیام در برنامه صبحگاهی منجر به توهین های عجیب مجری ورزشی برنامه تلویزیون به یک هوادار استقلال شد.
هفت صبح نوشت: برخی برنامه های تلویزیونی برای وایرال شدن دست به هرکاری می زنند. به همین فیلم کوتاه نگاه کنید؛ صرف نظر از این که بانوی مجری نباید هر پیامی را در برنامه زنده بخواند و هر توهینی به همکار خود کند و جدا از این که مجری اصلی برنامه هنوز تصور می کند هفت شهر عشق را عطار گشت، شعر خود عطار است و لابد عطار در وصف خودش شعر می گفته(!) و مجری ورزشی، بدتر از او، شعر عارف جامی را به مولانا نسبت می دهد، از همه زننده تر لحن مجری ورزشی است که مرز بین شوخی و جدی را برمی دارد و با خطاب قرار دادن هوادار استقلال، او را خیارشور می نامد.
باز هم خدا را شکر که صداوسیما خط قرمزهای غیرقابل عبوری دارد وگرنه هیچ بعید نبود برخی مجریان برای وایرال شدن، در پخش زنده، رفتارهای دیگری انجام دهند!
نظر کاربران
چه آدم لمپنی هستی تو واسه همین ادماست که صدا و سیمای میلی دیگه کسی نگاه نمیکنه
لمپن عملا میگه جایگاه ۳۶ امیر حسین فلان و... برا یه مجری خجالت داره
دلغک بیشتر بهشون میاد در پیتا
وقتی تلوزیون رسانه ملی میشه سطل زباله بایدم آشغالهای لنگی توش باشن رسما تلوزیون ملی رو کردن رسانه لنگی اگه مردی نظر منو چاپ کن برترین لنگی