گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی
۳۷۹۷۷۴
۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۲
۱۱۱۹۶ 
بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفی‌جات در آشپزی جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست می‌شوند که نظیر آن‌ها را در هیچ‌کجا نمی‌توان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.
وب‌سایت شور و شیرین: بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفی‌جات در آشپزی  جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست می‌شوند که نظیر آن‌ها را در هیچ‌کجا نمی‌توان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.
 
مواد مورد نیاز:

  • بادمجان 4 تا 5 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • گوشت چرخكرده 250 گرم
  • پیاز رنده‌كرده 1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری
  • سیر خردكرده 2 حبه
  • جعفری خردكرده 5 قاشق سوپخوری
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • لپه 30 گرم

گارنی یاریخ (شكم پر)
 
طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.

2. سپس شكافی در آن‌ها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.

3. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، 2 قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.

4. اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجان‌ها را از آن پر كنید.

5. اكنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.

6. حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجان‌ها شود.

7. اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:31 - 1395/06/11
فکر میکنم شکم پاره ترجمه درست تری باشه... چون شکم بادمجون همون جوری باز مونده. بسته نیست.
Iran, Islamic Republic of
11:52 - 1395/06/11
گارنی یارخ آ لپه وورمازلارررررر
Iran, Islamic Republic of
12:59 - 1395/06/18
من تبریزیم ولی تا حالا ندیدم توی شکم پاره یا همون گارنی یاریخ لپه بریزن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج