خورش فسنجان را با هویج امتحان کنید
خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید.
وب سایت سوران: خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم:
-
- گردو (چرخكرده) ۲۵۰ گرم
- پیاز (كوچك) ۱ عدد
- هویج (رنده شده) ۲ عدد
- زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
- رب انار ۱ قاشق مرباخوری
- گوشت (چرخكرده) نیم كیلو
- آبلیمو ۱ چهارم پیمانه
- شكر ۳ قاشق سوپخوری
- روغن به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1 -ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.
2- 4پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد.
3- آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در 15دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.
نكات:
نكات:
۱ -میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد.
2 -میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید.
۳ -اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید.
4- تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!
پ
نظر کاربران
خورشت به این خوشمزگی رو با این دستور جدید خراب کردین
پاسخ ها
ممنون عال بود
فسنجون خورش مورد علاقه من عالیه این خورش.آی لاو فسنجون :) خوب بود