خورش فسنجان را با هویج امتحان کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۶۱۳۷۸
۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۱
۳۰۱۷۴
خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید.
وب سایت سوران: خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید. 
 
مواد لازم:

  • گردو (چرخكرده) 250 گرم
  • پیاز (كوچك) 1 عدد
  • هویج (رنده شده) 2 عدد
  • زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
  • رب انار 1 قاشق مرباخوری
  • گوشت (چرخكرده) نیم كیلو
  • آبلیمو 1 چهارم پیمانه
  • شكر 3 قاشق سوپخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

 طرز تهیه خورش فسنجان با هویج

طرز تهیه:

1-ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.
 
2- 4پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد.
 
3-آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در 15دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.

نكات:

1-میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد.

2-میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید.

3-اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید.

4-تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:18 - 1395/10/28
خورشت به این خوشمزگی رو با این دستور جدید خراب کردین
پاسخ ها
یلدااذرین مهر
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۶
ممنون عال بود
Iran, Islamic Republic of
22:35 - 1395/10/28
فسنجون خورش مورد علاقه من عالیه این خورش.آی لاو فسنجون :) خوب بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تاپ لپتاپ_1
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تاپ لپتاپ_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تاپ لپتاپ_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کلینیک فرشته_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر