دستور آشپزی: جوزا
۹۴۳۳
۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۵
۱۶۴۵۱ 
دانه سويا تب​بر و ضد سم است و سويا مقوي و بادشکن است و سس سويا را براي تحريک اشتها به کار مي​برند./ براي اينکه جوزا به ظرفي که بخارپز مي​کنيم نچسبد مي​توانيم کمي روغن در قسمتي که درتماس با ظرف است بماليد.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  •  گوشت گوساله چرخ شده: 400گرم
  •  آرد: يک پيمانه
  •  کلم: يک عدد متوسط   
  •  پياز: يک عدد متوسط
  •  پيازچه: 2 عدد
  •  سوياسس: 2قاشق غذاخوري
  •  زنجبيل، نمک چيني، نمک و روغن : به ميزان لازم



 طرزتهیه

آرد را با آب مخلوط کرده تا خمير آماده شود. پس از يک ساعت خمير آماده است. پياز را کاملا ريز کرده  و کمي نمک به آن اضافه مي​کنيم سپس گوشت چرخ شده را با پياز و پيازچه ريز شده مخلوط کرده بعد کلم را به آن اضافه مي​کنيم. حالا مخلوط ر ا کمي هم​زده سپس نمک، نمک​چيني وسويا سس را به مقدار لازم اضافه کرده و کاملا هم مي​زنيم. در مرحله بعد خمير را کاملا ورز داده سپس برش​​هايي به شکل دايره​اي درآورده و کمي از مخلوط آماده را لاي خمير گذاشته و آن را به شکل قرص ماه جمع مي‌کنيم. به لبه​هاي خمير کمي آب زده و با فشار انگشت به هم مي​چسبانيم . آن را در ديگ چيني، بخارپز می‌کنيم و سپس این غذا را  به همراه سويا سس، سرکه و زنجبيل سرو مي‌کنيم.



فوت آشپزي

براي اينکه جوزا به ظرفي که بخارپز مي​کنيم نچسبد مي​توانيم کمي روغن در قسمتي که درتماس با ظرف است بماليد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج