۱۵۸۵۷۱۷
۱۲ نظر
۸۴۹۳
۱۲ نظر
۸۴۹۳
پ

دیروز آن یک نفر از تمام ایران سوگوارتر بود

حمید هیراد سال‌ها مریض بود و آن خبری که نیامد می‌آمد، بالاخره آمد! دیروز مراسم خاکسپاری او انجام شد و خب مطابق آنچه که انتظار می‌رفت نفرات مشهور کمی در مراسمش حضور داشتند.

برترین‌ها: حمید هیراد سال‌ها مریض بود و آن خبری که نیامد می‌آمد، بالاخره آمد! دیروز مراسم خاکسپاری او انجام شد و خب مطابق آنچه که انتظار می‌رفت نفرات مشهور کمی در مراسمش حضور داشتند. شرایط جنگی دل و دماغ برای کسی نداشته و دیروز هم جز حسین رفیعی، نعیمه نظام‌دوست، آن دو خواننده ماکان‌بند، شخص مشهور دیگری در خاکسپاری هیراد نبود.

172766107

یک نفر اما به شکلی عجیب سوگوار بود، راغب! او که سال پیش هم یک کنسرت مشترک با هیراد برگزار کرده بود و در تمام این سال‌ها در کنار حمید هیراد به نوعی رفاقت داشت.

جنس صدای راغب و کارنامه کاری او چیز جذاب چندانی ندارد، حزن اغراق شده صدایش و ترانه‌های ساده‌انگارانه و دم‌دستی راغب، شخصیت هنری‌اش را به شدت معمولی نشان می‌دهد اما خب وقتی بحث رفاقت وسط می‌آید باید نوشت که راغب به قولی در آزمون رفاقت سربلند بوده است.

آن گریه‌ها و بی‌تابی دیروزش در سوگ مرگ ناباورانه حمید هیراد مطمئنا در حافظه خواهد ماند.

172766077 (1)

شاید دیروز در میانه جنگ و اخبار مرتبطش به طور موقت خیلی دیده نشود اما احتمالا در بلندمدت و بعدها فقدان هیراد و شکل سوگواری راغب یک مثال برنده برای رفاقت خواهد بود‌.

نوشتن از احساسات انسانی و از چیزهایی که حالا شاید خیلی ضروری به نظر نمی‌رسد امتداد میل به زندگی است. راغب به عنوان یک انسان و نه در جایگاه یک هنرمند، زندگی را به یاد آورد. ارزش ادامه دادن و ادامه دادن. او شاید خواننده خوبی نباشد اما دیروز ثابت کرد آدم خوبی است و حالا همین خیلی زیاد و در عین حال کاملا کافی‌ست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهدی باباخانی

    حالم ازتون بهم میخوره
    همه چی رو کردید دوقطبی
    همه چی رو کردید سیاسی
    بی شرف ها

  • ناشناس

    کارآموزتون این متن رو نوشته؟

  • ناشناس

    حالا چرا اینقد گیر دادی که راغب خواننده ی خوبی نیست؟؟؟
    احترام به سلیقه ام چیز بدی نیستا !!!!

  • ناشناس

    وای حالا اومدی یه تعریفی بکنی چرا اینهمه کوبیدیش!!؟
    نقد کارها و اثرش رو میذاشتی برای یه زمان مناسب
    چقد مردم ما بخیل و بدذاتن
    حتی در شرایطی مثل فوت و سوگواری دست از بدگویی و نیش و کنایه برنمیدارن
    اون از نوشته در روز فوت حمیدهیراد که از سینما روزان بازنشر کرده بودید اینم از مقاله خودتون
    کمی مهربانی بد نیست فقط اندکی

  • ناشناس

    تیتر مقاله ربط گودرز به شقایق بود

  • ناشناس

    راغب خواننده خوبیه از طرفدارانش معلومه و انسان درست روح هیراد شاد

  • ناشناس

    هیچ لزومی نداشت نقد رو اینطوری اینجا بیارید
    اتفاقا ترانه‌هاش خیلی هم قشنگن

  • مبین

    چطور فرزاد فرخ رو ندیدین یا انقدر نویسنده از جامعه هنر دوره که ایشون رو نشناخته؟؟!!

  • ناشناس

    شما هم وسط جنگ وقت گیر آوردین ها. خدا همه رفتگان رو بیامرزه ولی من کلا از افرادی که کاسه داغ تر از آش هستن خوشم نمیاد. میتونه جایی که دوربین نباشه بار غمش رو سبک کنه نه اینکه کل بار غمش رو بریزه روی دوربین های حاضر!

  • ناشناس

    نویسنده‌ی این یادداشت از کارهای راغب خوشش نمیاد بنابراین احساس می‌کنه دیگران هم نباید خوش‌شان بیاید! اگر راست می‌گویی کارش را با دلیل نقد کن.

  • ناشناس

    من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم

  • ناشناس

    اولا که این چه تیتری بود؟ ثانیا ما نفهیمدیم خواستی از این بدبخت تعریف کنی یا انتقاد کنی؟!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج