۲۴۸۳۵۶ ۱ نظر
۵۰۰۰

سوپ میگو

شرقی ها در سوپ هم ميگو میریزند!

كمتر سوپ يا آش ايراني‌اي پيدا مي‌شود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آن‌قدر به غذاهاي دريايي علاقه‌مندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو مي‌ريزند.

مجله سیب سبز: كمتر سوپ يا آش ايراني‌اي پيدا مي‌شود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آن‌قدر به غذاهاي دريايي علاقه‌مندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو مي‌ريزند. سوپ ميگو هم يكي از همين سوپ‌هاست. اين سوپ سريع هم آماده مي‌شود.

شرقی ها در سوپ هم ميگو میریزند!

مواد لازم براي ۲ نفر

  • ۴ عدد ميگو متوسط
  • ۵ عدد برگ اسفناج
  • ۱ ق چ نمك دريايي (يا نمك چيني)
  • ۲ عدد قارچ
  • نوك ق چ زنجبيل تازه رنده‌شده
  • ۱ ق س سويا سس
  • ۱ ق س روغن كنجد
  • ۲ پيمانه آب مرغ
  • ۱ پيمانه آب سرد
  • ۱ ق چ نشاسته ذرت

طرز تهیه:

1. ميگو را پاك كرده و بشوييد و ريز كنيد. برگ‌هاي اسفناج را هم خوب و تميز بشوييد و خرد كنيد.قارچ‌ها را هم خوب بشوييد و به شكل و اندازه دلخواه خرد كنيد.

2. در تابه‌اي گود روغن كنجد ريخته و تابه را روي حرارت بگذاريد تا كمي داغ شود. ميگو و اسفناج را در آن ريخته و تفت دهيد تا ميگو نيم‌پز شود. حالا زنجبيل رنده شده تازه و قارچ‌هاي خرد شده را هم به تابه اضافه كرده و تفت دهيد.

3. آب مرغ و سويا سس را هم به تابه اضافه كنيد و مقداري نمك چيني يا نمك دريايي هم افزوده و بگذاريد مواد با هم حدود 10 دقيقه بجوشند. بعد از اين مدت نشاسته ذرت را در آب سرد حل كرده به سوپ اضافه كنيد. حالا حدود 2 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا مواد كاملا پخته و سوپ‌تان غليظ شود.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج