قورمه سبزی گیاهخواران اینجاست
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۳۳۹۵۴۸
۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۴
۲۳۶۷۳
این روزها گیاهخواری خیلی باب شده، حتی اگر خودتان هم گیاهخوار نباشید احتمالا در دور و اطرافتان افراد گیاهخوار دیده اید. محدودیتی از نظر مصرف گوشت برای گیاهخواران وجود دارد، به همین علت فکر می کنند که خیلی غذاها را نمی توانند مصرف کنند. مثلا قرمه سبزی یکی از آن غذاهاست. اما ما برای شما گیاهخواران هم راه حلی داریم.
مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی*: این روزها گیاهخواری خیلی باب شده، حتی اگر خودتان هم گیاهخوار نباشید احتمالا در دور و اطرافتان افراد گیاهخوار دیده اید. محدودیتی از نظر مصرف گوشت برای گیاهخواران وجود دارد، به همین علت فکر می کنند که خیلی غذاها را نمی توانند مصرف کنند. مثلا قرمه سبزی یکی از آن غذاهاست. اما ما برای شما گیاهخواران هم راه حلی داریم.

مواد لازم:

  • 150-100 گرم سویای درشت  فر‌آوری شده
  • 500 گرم سبزی ریز خرد شده
  • 1/2 پیمانه لوبیا قرمز
  • 6-5 عدد لیموعمانی
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1/2 ق چ زردچوبه
  • 1/2 ق چ فلفل
  • 1/2 ق چ ادویه
  • روغن به میزان لازم
  • نمک مقداری

قورمه سبزی گیاهی

طرز تهیه:

1. در قابلمه‌ای 6-5 قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سبزی‌های ریز شده را در روغن تفت دهید تا جایی‌که روغن سبز رنگ شود.

2. سویاها را در ظرفی دردار بریزید. روی آنها آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و حدود یک ربع صبر کنید تا نرم شوند. لوبیا را در قابلمه‌ای جداگانه بپزید. لیمو عمانی‌ها را با چنگال چند سوراخ کنید و در کمی آب خیس کنید.

3. پیاز را ریز خلالی یا نگینی خرد کنید. در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیاز را در روغن تفت دهید. سویاها را از داخل آب بیرون آورید و با دست کمی فشار دهید. آنها را هم به پیاز اضافه کنید و با کمی ادویه، زردچوبه و فلفل تفت دهید. بعد از 4-3 دقیقه سبزی‌های سرخ شده را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و هم بزنید. لیموهای خیس خورده را هم اضافه کنید.

4. حالا 2 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید خورش روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از نیم ساعت لوبیاهای پخته و نمک را هم بیفزایید و بگذارید خورش جا بیفتد.

* کارشناس آشپزی و شیرینی پزی گیاهی
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:01 - 1396/07/14
خیلی برنامه خوبیه من که اشپزم بهم خیلی کمک میکنه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
اورانوس_فوترموبایل2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر لاجوردی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تنورستان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
اورانوس_فوتر2
کلینیک النا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر